‘Nieuw seizoen Call of Duty Modern Warfare 2 uitgesteld’

News
woensdag, 18 januari 2023 om 18:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Call of Duty spelers kunnen zich verheugen op nieuwe content in februari. Daar stond ook een harde datum voor, maar het is de vraag of die wel doorgaat. Er gaan geruchten rond dat seizoen 2 van Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 is uitgesteld.
De Battle Pass van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 telt af naar 2 februari, de lancering van seizoen 2 van de game. Spelers hebben nog zo’n twee weken de tijd om alles te doen in seizoen 1, maar dat kon nog wel eens meer worden. Er gaan namelijk stemmen op op Twitter dat de release van seizoen 2 met twee weken is uitgesteld (via Insider Gaming).
Dat zou betekenen dat de nieuwe update pas op 16 februari verschijnt. Dat is niet bevestigd door Activision of Infinity Ward, maar beide bedrijven hebben de geruchten ook niet ontkend. Het zou niet de eerste keer zijn dat een live-service seizoen wordt uitgesteld.
Voor veel spelers zou het een tegenvaller zijn als de update inderdaad is uitgesteld. Onlangs bleek dat het aantal spelers van de games een stuk harder terugloopt dan verwacht. Dat er al weken geen nieuwe content is geweest lijkt een deel van de reden.

Wat brengt seizoen 2 naar Warzone 2.0 en Modern Warfare 2?

Er is nog wat onduidelijkheid over wat het nieuwe seizoen Call of Duty precies gaat brengen, wanneer het ook uit moge komen. Er zijn geruchten dat er een nieuwe map naar Warzone 2.0 komt, die een vergelijkbare functie heeft als de Resurgence map uit de originele Warzone. Dat zou de interesse in Call of Duty zeker weer wat kunnen doen opleven.