Sebastian Stan weet niet wanneer hij weer Bucky in de MCU zal spelen

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 19:00
the falcon and the winter soldier imagef1641481076
Sebastian Stan die we in de MCU kunnen kennen als Bucky Barnes, weet niet wanneer hij zijn personage weer zal spelen. De acteur was voor het laatst te zien in The Falcon and the Winter Soldier.
Acteur Sebastian Stan weet niet wanneer hij terugkeert in de MCU, dit vertelt de acteur in een interview met Comicbook. Zijn laatste verschijning was in de Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier. In deze serie zagen we dat Sam Wilson (Anthony Mackie) de mantel van Captain America op zich nam en Bucky vrede sloot met zijn verleden. Hoewel we wel al weten dat Mackie zal verschijnen in Captain America 4, is het niet duidelijk of Stan zal terugkeren voor de film.
Terwijl Captain America 4 eraan komt, is Mackie tot nu toe het enige bevestigde castlid. Daarnaast is er ook nog geen regisseur aangewezen. Maar aangezien Stan in alle drie de vorige Captain America-films heeft gespeeld en de Disney +-serie, zou het geen verassing zijn als ook hij verschijnt in de nieuwe Captain America-film.

Zal Sebastian Stan in meer Marvel-series spelen?

Hoewel we dus nog niet weten of Sebastian Stan in deze film gaat spelen, zijn er natuurlijk altijd nog kansen dat hij verschijnt in een andere Marvel-projecten. Zo kunnen we hem misschien zien in Secret Invasion en Armor Wars.

Captain America 4 heeft nog geen releasedatum, maar zal deel uitmaken van Marvel Phase 4.