Deze grote Netflix film krijgt mogelijk een eigen game

News
zaterdag, 08 januari 2022 om 8:00
extractionf1641568089
De kans zit er in dat er een game aankomt gebaseerd op de Netflix-film Extraction. AGBO heeft namelijk haar onafhankelijke film verkocht aan Nexon, een Japanse game-uitgever.
The Hollywood Reporter laat weten dat AGBO (een productiemaatschappij onder leiding van de regisseur van Avengers: Endgame) een deal heeft gesloten met Nexon. De deal houd in dat AGBO 38 procent van haar bedrijf, oftewel de tak van onafhankelijke films, heeft verkocht aan Nexon voor 400 miljoen dollar. Nexon heeft nu een minderheidsaandeel in AGBO, en dat betekent dat een game rondom Extraction realiteit kan worden.
Het idee hangt eigenlijk al in de lucht. Netflix, AGBO en de Russo Brothers zijn al in gesprek om een game te maken rondom de actiefilm met Chris Hemsworth. Nexon's aandeel in dit project is het waarmaken van cross-platform. Het idee is nog niet heel erg uitgebreid, maar als AGBO een formeel aanbod doet is Nexon naar verluidt bereid 100 miljoen dollar te investeren in het begin van 2022. Nexon is overigens de op twee na grootste uitgever van games in Azië en is gestationeerd in Japan. Veel over de game is nog niet bekend en het is nog onduidelijk hoe het eruit gaat zien.

Krijgt Extraction een deel twee?

In ander nieuws lijkt het erop dat Extraction een sequel krijgt. Als het goed is zijn de opnames eind 2021 begonnen. In dit tweede deel gaat Chris Hemsworth, als Tyler Rake, wederom een nieuwe missie aan. Het doel van Rake is om een familie uit een onveilig gebied te halen. Speculaties gaan rond dat halverwege 2022 Extraction 2 op Netflix zal verschijnen.

Populair Nieuws