Dit is waarom Morbius alweer is uitgesteld

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 18:30
morbiusf1610442342
Morbius is onlangs weer uitgesteld, alleen was de reden hierachter nog niet duidelijk. Nu is bekend dat de film is uitgesteld wegens het succes van Spider-Man: No Way Home.
Morbius is inmiddels al zeven keer uitgesteld. De ontwikkeling van de film begon al in 2017, toen Burk Sharpless en Matt Sazama hun script inleverden bij de filmstudio. De film zou deze maand uitkomen, maar is onlangs verplaatst naar april 2022. De reden van deze uitstel is volgens Deadline om het succes van Spider-Man: No Way Home niet in de weg te zitten. De Marvel-film is momenteel goed voor 12 procent van de Amerikaanse Box Office-opbrengsten in 2021.
Dit is niet de eerste keer dat Morbius is uitgesteld voor een grote Marvel-film. Afgelopen januari koos Sony er ook voor om Venom: Let There Be Carnage uit te brengen in oktober, waardoor Morbius naar begin 2022 werd verplaatst. Nu blijkt dat Sony dezelfde strategie heeft toegepast op No Way Home, waardoor deze film meer kan opbrengen.
Ondanks alle vertraging lijken fans meer geamuseerd dan gehinderd door het uitstel. Er worden veel theorieën bedacht rondom de film, vooral omdat Sony meer Spider-Man-projecten rondom villains blijft onthullen. Daarnaast denken fans ook dat de film is uitgesteld zodat ze Andrew Garfield’s Spider-Man kunnen toevoegen aan de film.

Michael Keaton's Vulture in Morbius

Of Morbius verbonden zal zijn met de MCU is nog niet duidelijk, maar er zijn wel veel hints naar de MCU. Zo zagen we in de tweede trailer van de film Venom, Oscorp Tower en The Daily Bugle. Daarnaast zal ook Michael Keaton weer terugkeren als Vulture.

De film staat nu gepland om in april uit te komen.

Populair Nieuws