Armor Wars op Disney+ brengt andere War Machine

News
vrijdag, 16 juli 2021 om 11:30
armor wars disney plusf1626426500
Disney+ is natuurlijk met onwijs veel nieuwe Marvelseries bezig. Eén van die series is Armor Wars, een serie waarin War Machine onder andere centraal staat. Nu gaat de serie volgens hoofdrolspeler Don Cheadle een compleet andere kant van War Machine laten zien.
In een interview met Entertainment Weekly doet Cheadle namelijk het boekje open over de serie. Daarin stelt hij dat we James Rhodes (War Machine) in die serie op een compleet ander niveau gaan zien. Kijkers gaan onder andere zien wat hem als personage drijft.

"Wat zo mooi is, is dat wat er komen gaat, op een heel ander niveau werkt.Dit is echt een kans om voor het eerst te zien wat hem maakt tot wie hij is en waarom hij zo werkt." - Don Cheadle

Cheadle speelt de rol van Iron Man's rechterhand al sinds Iron Man 2. Voor het eerste deel was het Terrence Howard die we zagen als Rhodey, maar die wilde niet terugkeren voor deel 2. Sindsdien speelt Cheadle de rol al meer dan 10 jaar.
tag 101 01763 r3 4845d50ff1699616848

Ophef rondom War Machine in The Falcon and the Winter Soldier

Toch is het nieuws rondom War Machine niet allemaal positief. Zijn rol in The Falcon and the Winter Soldier zorgde namelijk voor wat ophef toen afgelopen week de nominaties van de Emmy's bekend werden gemaakt. Cheadle werd namelijk genomineerd voor zijn rol in de serie, maar had nog geen twee minuten schermtijd. Dat werd door fans dan ook als opmerkelijk uitvergroot.
Zelfs Cheadle zelf snapt niet precies waarom hij genomineerd is voor de Award. De ceremonie staat gepland voor september, dus voor die tijd zullen we nog niet weten of hij het beeldje uiteindelijk mee naar huis neemt. De volledige lijst met nominaties kun je hier vinden.

Populair Nieuws