Scoor PS5 controllers voor bodemprijs tijdens Black Friday 2022

News
zaterdag, 19 november 2022 om 8:30
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Het is officieel nog geen Black Friday, maar toch stunten allerlei winkels alvast met hun prijzen. PS5 accessoires zijn nu alvast met hoge kortingen te krijgen, waaronder ook de controllers.
PS5 controllers staan er niet bepaald om bekend dat ze het lang blijven doen. Zo krijgen ze in de meeste gevallen na een tijdje driftproblemen. Er is wel weer een nieuwe controller voor de console op de markt verschenen, namelijk de DualSense Edge. Deze is alleen ongeveer vier keer zo duur als de standaard controller. Gelukkig voor ons is er uit Amerika de dag Black Friday overgenomen en tijdens deze dag stunten winkels met hun prijzen. Black Friday is dus het perfecte moment om elektronische apparaten te vervangen of nieuwe te kopen.

PS5 controllers zijn het goedkoopst tijdens Black Friday 2022

Black Friday is dit jaar eerder van start gegaan voor winkels als Nedgame, Bol.com, Game Mania en MediaMarkt. Deze winkels verkopen op dit moment PS5 controllers voor waarschijnelijk wel de laagste prijs ooit. Normaal kosten PS5 controllers namelijk tussen de 65 euro en 75 euro, maar tijdens deze Black Friday actie zijn ze over het algemeen 50 euro. Dus of je nou opzoek bent naar een nieuwe controller om de oude te vervangen, of gewoon een nieuwe kleur wilt, hier is een overzicht van de beste Black Friday kortingen:
Er zijn natuurlijk nog veel meer deals te halen tijdens Black Friday dit jaar. Zo is hier een overzicht van alle Game Mania deals op een rij. Een PlayStation 5 exclusieve game is nu met korting voor een bodum prijs te halen.