De 10 beste Bol.com Cyber Monday 2022 deals

Article
zaterdag, 19 november 2022 om 8:00
bol com aanbiedingen deze deals kun je niet missen 126771f1641296846
Het is weer november en dat betekent niet alleen dat het koud wordt, maar ook dat het grootste kortingskeest van het jaar weer van start gaat. Cyber Monday 2022 brengt talloze online deals met zich mee. Wij zetten de 10 beste Bol.com Cyber Monday 2022 deals voor je op een rij.
Cyber Monday 2022 zet de traditie van ijzersterke deals en torenhoge kortingen in Nederland voort. Dit jaar zijn de aanbiedingen, kortingen en scherpe deals extra welkom, gezien alles al een stuk duurder is geworden. Bol.com trapt alvast af met de Black Friday 2022 deals op haar website, nadat we al even lekker gemaakt waren met de dagdeals. Deze deals worden overigens gewoon doorgetrokken, met elke dag nieuwe deals om van te smullen.
Tijd om lekker goedkoop te shoppen dus bij Bol.com met de Cyber Monday 2022 deals! Maar hoe zie je tussen al die reguliere aanbiedingen, dagdeals en meer nou de scherpste Black Friday deals? Daarvoor hebben wij een dit handige overzicht gemaakt. Hieronder vind je de 10 beste Cyber Monday 2022 deals van Bol.com! Het mooie is dat je ze vandaag al kunt bestellen!
horizon forbidden westf1644834324

1. Horizon: Forbidden West op PS5/PS4

Een game die de kracht van de PlayStation 5 goed tot zijn recht doet komen is de PS5 exclusive Horizon: Forbidden West. Dit vervolg op Horizon: Zero Dawn is nog maar net uit, maar het blauwe mannetje heeft er een dikke Cyber Monday 2022 korting overheen geknald. De game is nu supervoordelig te koop voor zowel PS4 als PS5!
Horizon: Forbidden West zet het verhaal van Aloy uit Horizon Zero Dawn voort. Dit keer verken je een nieuwe omgeving vol mysterieuze geheimen, die het verboden Westen voorbij de grens met zich meebrengt. In deze nieuwe wereld ontdek je nieuwe bedreigingen in de vorm van enorme machines die dit keer ook nog eens door mensen bereden worden. Een dreiging om rekening mee te houden.
Tip: Bespaar nog meer geld als je een PS5 hebt. Forbidden West biedt je de mogelijkheid om de PS4-versie gratis te upgraden naar de PS5-versie van de game. Op die manier bespaar je makkelijk nog eens extra!
gotham knights releasedatum laatste pre orders trailer gameplay en meer geruchtenf1649944223

2. Gotham Knights voor PlayStation 5 of Xbox Series X/S

Een andere game die nog maar net uitgekomen is, is Gotham Knights. Deze actie-RPG kwam op 21 oktober in de schappen terecht voor Xbox Series X/S en PS5. Bol.com laat je de straten van Gotham wel heel voordelig van de criminele chaos ontdoen met deze Cyber Monday deal.
Batman is dood. En dat betekent vrij spel voor criminelen in Gotham. Een grote criminele organisatie heeft zich dan ook als een ware plaag verspreid door de straten van Gotham City. Het is aan de Gotham Knights – Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin – om de stad te beschermen. Ga de strijd aan met beruchte schurken in grote gevechten en ontdek de geheimen uit de roerige geschiedenis van Gotham.
new tales from the borderlandsf1667487798

3. New Tales from the Borderlands op PS5, Xbox Series X/S en Switch

De Borderlands games zijn nog lang niet klaar. Zo is de verhalende game Tales from the Borderlands ontzettend populair gebleken. Het vervolg is dan ook nog niet zo lang geleden uitgekomen. Bol.com gooit de actie van Cyber Monday 2022 direct over de game heen en biedt de game met een dikke korting aan.
New Tales from the Borderlands brengt je naar Promethea. De planeet is door wapenfabrikant Tediore aangevallen, wat de nodige chaos met zich meebrengt. Jij volgt een groepje helden in hun verhaal. Ze zijn op zoek naar eeuwige roem en fortuin op de planeet, wat de bekende humor en hilariteit met zich meebrengt uit de franchise.
16165530023 a5a6533fc4 bf1620734412

4. Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Nathan Drake is onvermijdelijk gekoppeld aan de gedachte van PlayStation. De iconische ontdekker kent talloze games op de verschillende Sony platformen en de laatste games zijn nu gebundeld in de Legacy of Thieves Collection voor de PS5. Bol.com doet de game met Cyber Monday met bijna 50 procent korting van de hand.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor de PlayStation 5. Combineert het laatste avontuur van Nathan Drake met de stand alone uitbreiding waarin Chloe Frazer de hoofdrol speelt. Je krijgt dus Uncharted: A Thief’s End en The Lost Legacy in één bundel, volledig remastered voor de PS5. Met Drake en Chloe onder de knoppen heb je de garantie op ruim 20 uur durende ontdekkingsreis vol puzzels, actie en humor. Maak de epische, cinematische verhalen van de twee Naughty Dog-karakters, terwijl je de hele wereld met ze af reist.
jbl charge essential 2f1668768886

5. JBL Charge Essential 2

Als je nog op zoek bent naar een draagbare speaker, dan is dit het moment. Bol.com heeft namelijk een aantal speakers met korting in de Cyber Monday 2022 aanbiedingen zitten. En als je dan toch bezig bent, kun je beter meteen de beste deal pakken en een speaker en powerbank in een kopen met deze JBL Charge Essential 2.
Een bluetooth speaker die tevens fungeert als powerbank? Dat kan! Met de JBL Charge Essential 2 laad je je telefoon op, terwijl je muziek uit de bluetooth speaker knalt. Het feest kan doorgaan tot in de late uurtjes, want de speaker gaat tot 20 uur mee en is nog waterbestendig ook. De speaker geeft je daarbij het krachtige geluid dat JBL met de Pro Sound weet te genereren, zodat iedereen kan genieten.

6. Sony WH-CH710N over-ear koptelefoon

Headsets zijn er in alle vormen en maten, maar als je echt een goede koptelefoon wil, moet je vaak wat dieper in de buidel tasten. Dan is Cyber Monday de ultieme gelegenheid om flink te besparen. Bijvoorbeeld op de WH-CH710N over-ear koptelefoon van Sony. Compleet met noise canceling, spraakondersteuning en korting scoor je de koptelefoon voordelig bij de webwinkel.
De Sony WH-CH710N is een comfortabele over-ear koptelefoon met een slank design. De kunstlederen oorkussens zorgen ervoor dat ze na lange tijd nog steeds lekker zitten en de AI Noise Canceling-functie en de dubbele ruissensor zorgen voor perfecte afsluiting van omgevingsgeluid, wanneer je dat wenst. Combineer dat met krachtige 50mm drivers, een ijzersterke microfoon en een accu die tot 35 uur mee gaat (en snel oplaadt) en je hebt een geweldige headset op je hoofd!

7. Samsung Galaxy S21 FE 5G (2022) 128GB

Een dealtjesfestijn is natuurlijk niet compleet zonder een smartphone in de aanbieding. Bol.com weet dat maar al te goed, want in de webwinkel regent het smartphone aanbiedingen momenteel. Een van de scherpste deals is toch wel de Samsung Galaxy S21 FE 5G die je wel heel voordelig scoort.
Met 7,99mm dikte en nauwelijks randen is de Samsung Galaxy S21 FE 5G een ontzettend dun toestel. De achterkant is voorzien van drie camera’s met een resolutie van 12 Megapixel. Achter het 6,4 inch FHD+ AMOLED display zit bovendien een 32MP selfiecamera verstopt voor scherpe foto’s van jezelf. Het toestel is daarbij voorzien van een 5G antenne, een sterke accu en een Snapdragon 888-processor om je alles te laten doen wat je maar wil.

8. Sony Bravia 55X85K 4K Ultra HD televisie

Met het WK voetbal voor de deur is Cyber Monday 2022 net op tijd. Je wil de vele voetbalwedstrijden die eraan komen natuurlijk op de beste manier kijken. Bol.com zorgt ervoor dat dit net even wat voordeliger kan dan normaal het geval is, met deze Cyber Monday deal op een Sony Bravia 4K tv, waar je U tegen zegt.
55 Inch(140cm), 100 Hz 4K beeld met HDR, Dolby Vision, 4 HDMI aansluitingen, Wifi, ingebouwde Chromecast en Apple Airplay, talloze apps en naadloze samenwerking met je PlayStation. Dat maakt deze Sony Bravia 55X85K 4K Ultra HD televisie tot een waar monster op het gebied van televisies. Dankzij de X-reality kijk je ook 2K en HD films in een hogere resolutie en dankzij de game modus krijg je extra vloeiende beelden tijdens je favoriete games. Wat wil je nog meer?

9. ASUS ROG Strix G17 17,3 360Hz

Gaming laptops kosten flink wat geld, maar met Cyber Monday is ook hier wat op te besparen. Neem bijvoorbeeld de ASUS ROG Strix G17 die je nu al met 30 procent korting onder je vingers kunt hebben. Bol.com heeft de krachtige laptop namelijk in haar Cyber Monday deals opgenomen!
De ASUS ROG Strix G17 gaming laptop laat je games als Cyberpunk 2077 en World of Warcraft op de hoogste resolutie spelen dankzij de GeForce RTX3060 videokaart met ray tracing, de ingebouwde 1000GB SSD en 16GB RAM. Het 17,3 inch IPS paneel geeft je daarbij 100 procent RGB-bereik en de refresh rate van 360Hz zorgt voor soepele beelden. Online spelen is ook geen enkel probleem, want de netwerkkaart ondersteunt maximaal 2500Mbps. Dankzij de talloze USB-A en USB-C poorten is connectiviteit ook geen enkel probleem. Bovendien sleep je de laptop makkelijk mee, want hij weegt maar 3 kilo!

10. SteelSeries Apex Pro TKL Gaming Keyboard

Als je niet zo op een laptop zit te wachten, maar wel nog op zoek bent naar randapparatuur, is Bol.com ook het adres waar je deze Cyber Monday aan wil kloppen. Er zijn deals op allerlei computeraccessoires zoals muizen, muismatten en toetsenborden. In deze laatste categorie vind je de SteelSeries Apex Pro TKL terug!
De SteelSeries Apex Pro TKL is een gaming toetsenbord(zonder numpad) in een stevige aluminium behuizing. Het toetsenbord is compleet met RBG-verlichting en aanpasbare Omnipoint mechanische switches onder de knoppen. Je toetsen zijn dus zo gevoelig als je zelf wil, waardoor de Apex Pro TKL voor elke game geschikt is. Het OLED-display aan de rechterkant geeft je bovendien de optie om elke switch aan te passen en geeft je daarbij notificaties vanuit andere apps. De magnetische polssteun van de Apex Pro TKL zorgt voor extra comfort.

Nog veel meer aanbiedingen te scoren

Hoewel deze lijst van 10 scherpe deals al lekker gevarieerd en vooral voordelig is, is het bij lange na niet het enige wat er in de aanbieding is. We hebben voor je een uitgebreid overzicht gemaakt van de Bol.com Cyber Monday 2022 deals. Hierin vind je games per platform, televisies, koptelefoons en veel meer op een rij.
Niet alleen bij Bol.com zijn Cyber Monday 2022 deals te vinden. Ook MediaMarkt, Nedgame, Game Mania, Amazon en anderen strooien met kortingen alsof het pepernoten zijn. Ook de digitale stores is veel korting te halen. Neem bijvoorbeeld de Nintendo eShop deals of de messcherpe deal van PlayStation Plus met 25% korting in de PlayStation Store. Het is te veel om op te noemen. Meer deals zien? Bekijk dan al onze Cyber Monday 2022 overzichten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties