Update - Meesterlijke PS5 exclusive nu voor bodemprijs te halen

News
maandag, 21 november 2022 om 9:30
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Sony heeft een lekker jaar achter de rucht wat betreft exclusieve games. Sinds kort zijn veel fans bijvoorbeeld druk bezig met God of War Ragnarok. Maar ook eerder dit jaar kwam er al een fantastische PlayStation exclusive uit, die nu voor een spotprijs the helen is.

Update - MediaMarkt stunt ook met de prijs

Horizon Forbidden West is ondertussen alweer uitverkocht bij bol.com, ongetwijfeld door de zeer aantrekkelijke prijs voor de PlayStation exclusive. Maar niet getreurd, want MediaMarkt is de concurrent achterna gegaan en biedt de game aan voor dezelfde spotprijs!
Origineel bericht
Black Friday komt eraan en dus stunten veel winkels al met goede deals. Daarbij gaan games vaak mooi in de aanbieding, inclusief games die eigenlijk nog best recent zijn. Zo kun je nu flinke korting scoren op Horizon Forbidden West.

Laagste prijs ooit voor Horizon Forbidden West!

Horizon Forbidden West is nu voor een absolute bodemprijs te halen voor de PS5. De game kost namelijk nog maar 19,99 euro. Dat is de laagste prijs ooit voor Aloys nieuwste avontuur.
Maar trap er niet in dat je de werkelijke PS5 versie van de game haalt. Die is namelijk twee keer zo duur, zelfs met Black Friday korting. Het is de PS4 versie die voor twee tientjes te scoren is en die kun je vervolgens gratis upgraden naar de PS5 versie. Dat hoeft natuurlijk niet, voor PS4 is het nog steeds een mooie prijs.

Check nog meer Black Friday deals!

Deze deal springt er behoorlijk uit als een fantastische prijs voor een recente PlayStation exclusive. Maar dat wil zeker niet zeggen dat er geen andere fantastische deals zijn. Er zijn bijvoorbeeld nog veel meer games in de aanbieding bij bol.com. Nog meer deals op games en tech kun je vinden in ons overzicht van de Black Friday deals van 2022.
Dit bericht is bijgewerkt op 21 november 2022.