Scoor PlayStation Plus Premium nu al met 50 procent korting!

News
maandag, 04 april 2022 om 10:35
playstation plus newf1655289162
In juni zal de vernieuwde versie van PlayStation Plus lanceren, met nieuwe opties zoals PlayStation Plus Premium. Je kan de beste versie van het abonnement nu al scoren met maar liefst 50 procent korting via een omweg.
De nieuwe versie van PlayStation Plus zal het einde betekenen voor PlayStation Now. De ‘streamingdienst’ van Sony zal namelijk opgenomen worden in de nieuwe versie van PS Plus, mits klanten kiezen voor het Premium-abonnement. Bij die optie krijg je namelijk niet alleen PlayStation Plus zoals we die nu kennen, maar ook een collectie van 400 PS4 en PS5 games om te spelen en ook nog eens een selectie van PS3, PS2 en PSX games. Sony zal alleen niet komen met een optie om first party PlayStation games vanaf dag één te spelen.
Voor PlayStation Plus Premium zal je vanaf juni 119,99 euro per jaar moeten gaan betalen, maar je kan nu ook al veel besparen op het abonnement via een omweg. Voor de spelers die een PlayStation Now-abonnement hebben, zal hun abonnement namelijk automatisch overgezet worden naar PlayStation Plus Premium in juni.

Zo scoor je PS Plus Premium nu goedkoop!

Via deze link kom je op een speciale pagina terecht waarbij je een PlayStation Now-abonnement van 12 maanden lang kan scoren voor 59,99 euro. Je moet daarvoor ingelogd zijn met je PSN-account. Het is onbekend hoe lang deze mogelijk om je PS Now-abonnement te halen nog in de lucht blijft, dus je moet er snel bij zijn.
Om van de actie te profiteren hoef je ook geen huidig lid te zijn van PlayStation Now. Uit onze eigen test blijkt dat je het abonnement ook kan aanschaffen als je momenteel nog geen PS Now gekoppeld hebt aan je account.

Populair Nieuws