Scoor nu PS5, Switch en Xbox games met veel korting

News
donderdag, 28 september 2023 om 15:00
doom eternal artf1584443208
Is het hoog tijd om je game-collectie aan te vullen met een nieuwe titel? Dat komt goed uit, want momenteel kan je PS5, PS4, Switch en Xbox games met veel korting scoren bij bol.com.
Gamen is nooit een goedkope hobby geweest, maar de laatste jaren wordt het helemaal prijzig. Zo worden first party games via de PlayStation Store en Xbox Store verkocht voor maar liefst 80 euro en zijn de next-gen consoles duurder geworden dan dat ze bij lancering waren. Normaal verwacht je juist een prijsverlaging bijna drie jaar na release.

Korting op games bij bol.com

Gelukkig zijn er geregeld uitverkopen waarbij je games, consoles en accessoires met korting kan kopen. Dat is vandaag de dag zeker geen overbodige luxe. Bij bol.com is bijvoorbeeld nu de 7-daagse bezig. Tijdens deze actieweek kun je PlayStation, Switch en Xbox games met veel korting scoren. Wij hebben de beste deals hieronder voor je op een rij gezet.
Naast deze deals zijn er nog meer games die je nu met korting kan scoren. Bekijk hier het volledige overzicht van de games die in de aanbieding zijn tijdens de bol.com 7-daagse!