Scoor nu LEGO met korting bij bol.com!

News
maandag, 27 maart 2023 om 16:00
Je hoeft niet ver te zoeken naar iemand die blij wordt van LEGO. Een nadeel is alleen dat het niet altijd goedkoop is. Gelukkig kun je nu een aantal sets met korting scoren.
Er zijn genoeg LEGO sets op de markt voor een schappelijke prijs. Maar naarmate je groter denkt kun je er ook op gaan rekenen dat je flink moet uitgeven. Helemaal de sets die bedoeld zijn voor uren bouwplezier en niet zozeer gemaakt zijn om uitgebreid mee te spelen kunnen een aardig prijskaartje hebben.

LEGO in de sale bij bol.com!

Maar tijdens de 7-daagse bij bol.com kun je het één en ander met korting scoren. Zij zijn er twee reusachtige sets, de Zweinstein Express en de Ultimate Collector Series Razor Crest, flink afgeprijsd. We hebben ook wat mooie andere deals voor je op een rij gezet.
Het bovenstaande is maar een greep uit alle sets die met korting te scoren zijn. Ook als er dus niets voor je bij zit, kan het best zijn dat er toch wat moois in de aanbieding is. Het hele aanbod kun je bij bol.com bekijken.
Tijdend de 7-daagse kun je ook voor heel aandere deals terecht bij bol.com. Er zijn bijvoorbeeld ook veel games afgeprijsd. Verder kun je ook bij MediaMarkt mooie deals scoren deze week.

Populair Nieuws