Overleden acteur blijft te horen in Destiny 2

News
maandag, 27 maart 2023 om 15:30
destiny 2 zavalaf1679913923
De geprezen acteur Lance Reddick is vorige week overleden. Bungie heeft nu bevestigd dat hij toch nog te horen zal zijn in toekomstige content voor Destiny 2.
Niet alleen de filmwereld, maar ook de gamewereld was geschokt door het overlijden van Lance Reddick. De 60-jarige acteur werd op 17 maart dood aangetroffen in zijn woning in Los Angeles. Hij was bekend geworden door een breed scala aan iconische rollen, zoals Cedric Daniels in The Wire, Charon in de John Wick-franchise en Commander Zavala in de Destiny games.
Spelers hebben in Destiny 2 hun eer betuigd aan Reddick, die geliefd was in de community. Hij sprak namelijk niet alleen één van de meest iconische personages is, de acteur was ook erg betrokken bij de game. Hij speelde de game actief met zijn zoon en was bekend in de community.
Bungie heeft nu bevestigd dat het Reddick zal eren in Destiny 2 en dat zijn werk als stemacteur ook in de toekomst te horen zal zijn in de game. Dat heeft de ontwikkelaar laten weten in een blogpost.

“Als de stem van Commander Zavala bracht Lance een personage tot leven dat vrijwel synoniem is geworden met Destiny zelf. De eerbetuigingen voor Lance zijn overweldigend; van eindeloze hartelijke berichten op sociale media tot geïmproviseerde bijeenkomsten. Voor nu zullen we zijn aanwezigheid eren door zijn optredens die nog in de game komen en de herinneringen die ons altijd bij zullen blijven.”

Eerbetuiging vanuit Guerrilla

Ook de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla heeft mooie woorden geuit over Reddick. De acteur speelde namelijk de rol van Sylens in de Horizon games van de studio. In een verklaring bedankt Guerrilla de acteur voor alles wat hij heeft betekend voor de ontwikkelaar, van het tot leven brengen van Sylens tot aan het delen van ‘een oneindige hoeveelheid aan talent en wijsheid’.