MediaMarkt pakt uit met korting op topmerken!

News
maandag, 27 maart 2023 om 12:00
De zomertijd zorgt voor veel mensen voor een wat ongaangenaam begin van de week. Maar een nieuwe week kan ook leuke dingen met zich meebrengen. Zo zijn er mooie deals om van te profiteren bij MediaMarkt.
Het leven is duur geworden, maar gelukkig hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen. Zo kun je nu bij MediaMarkt terecht voor de nodige korting. Het is deze week namelijk Merken Mania, waarbij er producten van bekende topmerken in de aanbieding gaan.

Mooie deals bij MediaMarkt Merken Mania!

Je kunt aardig besparen op verschillend producten, bijvoorbeeld smartphones, laptops en tv’s. We hebben alvast wat mooie deals voor je op een rijtje gezet.
Natuurlijk is er nog veel meer in de aanbiedin. Ook in heel andere categoriën dan de producten hierboven is korting te scoren. Neem dus vooral een kijkje bij MediaMarkt of er iets voor je bij zit.
Deze Merken Mania duurt nog tot en met zondag 2 april. Overigens ben je niet aangewezen op MediaMarkt als je een deal zoekt. Bij bol.com is er deze week namelijk een 7-daagse gaande die ook veel mooie deals belooft.