Scoor nu een supervette, speciale Harry Potter 4K Blu-ray collectie!

News
maandag, 08 november 2021 om 12:30
harry potterf1641210769
Later deze maand viert Harry Potter and the Philosopher's Stone alweer haar 20ste jubileum. Om dat te vieren brengt Warner Bros. nu een wel heel speciale Harry Potter 4K Blu-ray collectie uit!
Tijd lijkt soms echt voorbij te vliegen en dat is helemaal als je je beseft dat het alweer bijna twintig jaar geleden is dat de eerste Harry Potter film is verschenen. Op 10 november verscheen The Philosopher’s Stone in het Verenigde Koninkrijk namelijk in de bioscoop en werden de levens van Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson voor altijd veranderd. En niet alleen voor de acteurs, ook de fans die werden betoverd door de wereld van Harry Potter.
Nog steeds kent de franchise een enorm schare aan fans en het is dan ook niet zo vreemd dat er nog films worden gemaakt voor de franchise, ondanks dat de laatste Harry Potter-film in de hoofdreeks ook alweer tien jaar oud is. Zo zal in 2022 niet alleen Fantastic Beasts 3 verschijnen, maar er wordt ook gewerkt aan een verfilming van The Cursed Child. Gezien de populariteit van de franchise is het niet zo vreemd dat Warner Bros. het 20ste jubileum van Harry Potter wil vieren en dat doet de uitgever met een wel heel vette 4K Blu-ray collectie!

Wat zit er in de Harry Potter collectie?

Met de gloednieuwe set haal je niet alleen alle Harry Potter-films op 4K Blu-ray-kwaliteit in huis, maar kan je nog veel meer vinden in het pakket. Zo krijg je ook acht Blu-rays met speciale features erop, de Harry Potter Magical Movie Mode, zeven Concept Art kaarten en Character Art kaarten, een ticket voor de Hogwarts Express, een boekje over de films, een poster en een speciale Limited Edition pin. En dat alles wordt verpakt in een speciale trein die elke Harry Potter-fan bekend voorkomt.
Wil je genieten van alle Harry Potter-films in 4K-kwaliteit, maar hoef je al die extra’s niet erbij te hebben, dan kan je ook de ‘normale’ Harry Potter 4K Blu-ray boxset aanschaffen voor de helft van de prijs!