Scoor nu een goedkope SSD voor je PS5!

News
maandag, 13 juni 2022 om 10:00
ps5 ssdsf1631201047
Met de nieuwe console-generatie kunnen console-gamers ook eindelijk genieten van de snelle laadtijden van een SSD. Bij de PS5 kun je die zelfs upgraden. Een SSD is alleen niet goedkoop, maar daar heeft MediaMarkt nu een oplossing voor.
Als je een PS5 hebt weten te bemachtigen is het goed mogelijk dat je ook wel oren hebt naar een SSD om er in te gooien. Daar moet je alleen wel mee uitkijken, want niet elke SSD is geschikt voor de PS5. Bovendien moet je voor een drive van 1 TB al snel tegen de 200 euro neertellen.

Goedkope SSD bij MediaMarkt

Bij MediaMarkt loopt nu een deal die beide problemen in één keer oplost. Daar vind je nu een PNY XLR8 SSD die verkocht wordt in een kit speciaal voor de PS5. Maar de echte reden om deze te nemen is natuurlijk de korting, want je kunt hem in huis halen voor een relatief schappelijke 129 euro.
Alles goed en wel, maar hoe installeer je een SSD in je PS5? Dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk. Je hoeft alleen maar één van de platen aan de zijkant te verwijderen. Vervolgens kun je vrij makkelijk je SSD installeren. Een uitgebreid stappenplan hebben we al eens voor je opgesteld.
Mocht je nog steeds een PS5 zoeken, dan kun je hier de actuele voorraad van grote webwinkels in de gaten houden. Een andere mogelijkheid is om eens in fysieke winkels te kijken. De console duikt de laatste tijd geregeld op bij MediaMarkt, andere winkels waar je goed kunt slagen kun je hier vinden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties