Scoor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga met hele dikke korting!

News
vrijdag, 16 september 2022 om 12:30
lego star wars the skywalker saga release date 2022f1648999285
We hebben dit jaar al aardig wat topgames gezien. Je denkt misschien snel aan Elden Ring of Horizon Forbidden West, maar LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mag ook zeker niet onderschat worden. Die game kun je nu met een hele mooie korting scoren.
Men wil nog wel eens vergeten dat je het Star Wars-universum niet al te serieus moet nemen. Gelukkig zijn er de LEGO-games, die ons daar af en toe aan herinneren en ook nog eens zeer vermakelijke games zijn. Dit jaar kregen we LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voorgeschoteld, misschien wel het magnum opus van ontwikkelaar TT Games.

LEGO Star Wars voor zeer lage prijs te scoren!

Mocht je nog niet aan de game zijn toegekomen, dan is dit een goed moment. Je kunt hem momenteel namelijk voor een erg lage prijs scoren. De PS4 versie kun je bijvoorbeeld in huis halen voor maar 33,50 euro. Het is niet de allerlaagste prijs ooit, maar het scheelt heel weinig.
Overigens is de PS4 versie niet de enige met een mooie korting. Ook de Switch en PS5-versies gaan goedkoop de deur uit. De korting voor Xbox is wat minder, maar evengoed mooi meegenomen.
Er zijn nog wat andere mooie deals die je deze week kan pakken. Zo heeft bol.com veel laptops in de aanbieding en heeft ook MediaMarkt flinke koting op van alles en nog wat. Mocht je een serie zoeken om te kijken, dan kun je nu de volledige 4K box set van Game of Thrones vrij goedkoop scoren.