Flinke kortingen in nieuwe MediaMarkt sale!

News
maandag, 12 september 2022 om 13:30
Je kunt de komende tijd weer flink besparen bij MediaMarkt. Een nieuwe sale geeft namelijk tot wel 50 procent korting op allerlei artikelen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan tv’s en audio.
Tech is helaas niet altijd goedkoop, maar gelukkig kun je ook vaak een dealtje scoren. Bij MediaMarkt is het nu bijvoorbeeld opruiming. Er gaat van alles en nog wat met korting over de toonbank.

Flinke deals bij MediaMarkt!

Je kunt nu bijvoorbeeld flink besparen op bijvoorbeeld een tv, koptelefoon of speakerset. Die kortingen kunnen bovendien aardig oplopen. Wij zetten alvast wat mooie deals op een rij.
Deze sale loopt trouwens iets langer dan de meeste sales van MediaMarkt. Je hebt namelijk twee weken de tijd om van deze deals te profiteren. Ze lopen pas af na 25 september en er zijn nog veel meer producten in de aanbieding dan hierboven zijn uitgelicht. Een volledig overzicht vind je hier.
Intussen kun je ook elders mooie kortingen scoren. Als je bijvoorbeeld een laptop nodig hebt kun je terecht bij bol.com. Je moet wel Windows willen gebruiken, want Macbooks vind je daar niet in de aanbieding. Het aanbod aan Windows laptops is dan wel weer goed.