Scoor geliefde Harry Potter-game nu voor een zacht prijsje

News
zaterdag, 18 mei 2024 om 11:00
hogwarts legacy wandf1675954194
Je kan je nu voor een mooi prijsje begeven in de wereld van Harry Potter. De geliefde game Hogwarts Legacy is momenteel namelijk met korting te scoren bij Bol.
Normaal is de best verkochte game van het jaar in Nederland een usual suspect. Het is namelijk gebruikelijk dat de nieuwste Call of Duty of FIFA - en vanaf nu EA Sports FC - het vaakst onder de toonbank gaat bij gamewinkels en webshops. Maar in 2023 was er een uitzondering.
Vorig jaar was namelijk Hogwarts Legacy het succesvolste van allemaal en niet alleen in Nederland. Wereldwijd heeft de game goede zaken gedaan en grote, vertrouwde franchises afgetroefd. En dat door een studio die voorheen bekendstond om de Disney Infinity games.
Ben je één van de Nederlanders die nog niet in het bezit is van Hogwarts Legacy, maar wel interesse heeft in de game? Dan kan je daar nu verandering in brengen. De geliefde titel is momenteel namelijk met korting te scoren bij Bol, waardoor je voor een zacht prijsje Hogwarts Legacy aan je collectie kan toevoegen.

Studeren in een magische wereld

Hoewel Hogwarts Legacy zich afspeelt in de wereld van Harry Potter - de zogeheten Wizarding World - zul je the boy who lived niet tegenkomen in de game. Het verhaal speelt zich namelijk af aan het einde van de 19de eeuw, decennia voordat Harry geboren zou worden. Het verhaal draait dan ook om een andere student: jijzelf. En je mag je student helemaal zelf in elkaar knutselen, van gender tot aan de haren, ogen en huidskleur.
Hoewel ontwikkelaar Avalanche Software niet veel ervaring heeft met het genre, heeft de studio met Hogwarts Legacy een uitstekende game afgeleverd. In onze review hebben wij de game dan ook beloond met een 9 en dit hadden we erover te zeggen:

“Een nieuw avontuur in de Wizarding World leek al jarenlang een uitstekend idee en Avalanche Software heeft met verve bewezen wat er allemaal mogelijk is. Spelers worden getrakteerd op een uitgebreid verhaal met een compleet nieuwe cast aan personages, een prachtige wereld die vol zit met content en een gevechtssysteem dat sterk in elkaar zit.”

Populair Nieuws