Nieuwe Harry Potter boekenset komt eraan

News
woensdag, 08 mei 2024 om 20:00
harry potterf1641210769
De Harry Potter-reeks is nog steeds één van de meest geliefde franchises ter wereld. En nu komt er een nieuwe, speciale boekenset aan voor de fans.
Het is al dertien jaar geleden sinds de release van de laatste Harry Potter-film en zelfs zeventien jaar sinds het laatste boek uit de reeks. Toch blijft Harry Potter tot de verbeelding spreken en enorm populair. Dat bleek bijvoorbeeld ook uit de verkoopcijfers van Hogwarts Legacy, dat zelfs EA Sports FC 24 en Call of Duty wist af te troeven in Nederland.
Andere verhalen die zich afspelen in de Wizarding World zijn alleen niet zo populair. De Fantastic Beasts-film doet het bijvoorbeeld een stuk minder goed dan de Harry Potter-films en zijn volgens velen ook van een veel lagere kwaliteit. Warner Bros. heeft daarom gekozen om in te spelen op wat werkt en aangekondigd dat het werkt aan een serie gebaseerd op de Harry Potter-boeken.
Warner Bros. is daarin niet de enige. J.K. Rowling en uitgever Bloomsbury komen namelijk met een nieuwe boekenset van Harry Potter, die verschijnt in augustus en nu alvast te pre-orderen is.
Harry Potter Owl Post Box Set (Children's Hardback - The Complete Collection) Image
Harry Potter Owl Post Box Set (Children's Hardback - The Complete Collection)
EUR175
Op voorraad
Koop op bol.

Meer dan alleen boeken

De nieuwe collectie heeft de Harry Potter Owl Post Box Set en bestaat uit meer dan alleen de zeven boeken waarin het verhaal van de tovenaarsleerling wordt verteld. Ten eerste wordt de set geleverd in een speciale doos, die doet denken aan de dozen die worden afgeleverd in de films aan de studenten.
De hardbacks hebben een nieuwe illustratie die is gemaakt door Jonny Duddle en naast het verhaal kan je genieten van quizzes, leuke feitjes en meer over de Harry Potter-boeken. Heb je een boek uit, dan kan je dus meteen je kennis testen over het verhaal. Ook krijg je er kleurrijke stickers bij, die je kan gebruiken om de doos of andere voorwerpen een extra vleugje Harry Potter te geven.