Scoor deze LEGO Polaroid camera nu met flinke korting

News
dinsdag, 30 januari 2024 om 17:00
213451f1706111592
LEGO sets zijn mooi, maar vaak ook kostbaar. Daarom is het prettig als je er een leuke korting op kan krijgen. Een van de populairdere sets is de Polaroid camera. Deze is nu flink afgeprijsd te koop.
Wie van LEGO houdt moet vaak een dikke portemonnee hebben. Veel sets zijn groot en hebben heel veel bouwsteentjes, maar zijn daardoor ook bijzonder prijzig. Wij hebben een goede tip voor wie creatief wil kunnen bouwen, maar ook de portemonnee wil sparen.

Klik!

De LEGO Polaroid OneStep SX-70 camera is een legendarisch fototoestel. Hele generaties zijn ermee opgegroeid en het toestel figureert dan ook in menige film. Niet zo gek dus dat LEGO deze iconische camera in de plastic blokjes vorm gegeven heeft.
De LEGO OneStep SX-70 bouwset is bijzonder, want het 'werkt' en kan foto's maken. Tenminste, je kan er lego-foto's uit laten komen. De bouwset bestaat uit 516 steentjes en staat bij LEGO bekend onder nummer 21345. Eenmaal gebouwd is de camera 9 cm hoog, 9 cm breed en 15 cm diep.
Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs voor deze set betalen. Bij LEGO zelf kost de set immers 79,99 euro en dat is best aan de prijs. Gelukkig is de set nu bij diverse (web)winkels in de aanbieding. Zo betaal je bij bol.com op dit moment slechts 66,95 euro voor deze set.
21345 hero4 standard large1f1706112652

Nog veel meer LEGO

LEGO heeft deze maand meer dan honderd nieuwe LEGO sets toegevoegd. Die sets lopen uiteen van het Chinees Nieuwjaar tot Marvel, LEGO City, LEGO Friends en nog veel meer. Veel sets zijn prachtig, maar ook wel flink aan de prijs. Daarom is het goed om aanbiedingen zoals die van bol.com in de gaten te houden.
De set is ook bij LEGO zelf nog verkrijgbaar, maar is daar niet met korting te krijgen.
De LEGO Polaroid OneStep SX-70 camera bestaat uiteraard uit de camera zelf, die ook echt te bedienen is. Hij is voorzien van een de zoeker, het kleurenspectrum en de belichtingsknop. Met stickers kan je authentieke illustraties maken. Met het Polaroid Time-Zero Land Film-pakket krijg je 3 geïllustreerde 'foto's', waaronder een van Polaroid uitvinder Edwin H. Land. Kies een foto, laad hem in de camera, druk op de rode sluiterknop en de foto komt eruit, net als in het echt.