LEGO voegt meer dan honderd nieuwe sets toe

Article
zaterdag, 06 januari 2024 om 9:00
lego draakf1704187747
De plastic bouwblokjes van LEGO zijn hipper dan ooit. Of je nu zelf wil experimenteren met bouwen of een stoere set in elkaar zet, er is LEGO voor iedereen. Dat geldt helemaal in het nieuwe jaar, want LEGO heeft meer dan honderd nieuwe sets toegevoegd in bijna elke serie. Ook heeft LEGO weer nieuwe gratis sets voor wie bij LEGO zelf zijn sets aanschaft.
LEGO is het jaar goed begonnen. Sinds 1 januari zijn er meer dan 100 nieuwe sets toegevoegd aan het toch al enorme aanbod. Vrijwel elke categorie heeft wel een of meerdere nieuwe sets gekregen dus er is voor ieder wat wils.
Wij hebben de beste nieuwe sets voor je op een rijtje gezet.

Chinees Nieuwjaar

Het chinees nieuwjaar loopt niet helemaal gelijk met ons westerse nieuwjaar, maar toch kunnen we vanaf nu al diverse nieuwe sets scoren in dit thema. Het nieuwe jaar is het jaar van de draak, dus een heuse drakenset mag niet missen!

LEGO City

Marvel

Disney

LEGO Icons

Friends

Jurassic World

lego minifiguresf1704189843

Minifigures

Ideas

ART

Monkey Kid

LEGO Sonic the Hedgehog

LEGO Super Mario

Creator 3-in-1

Speed champions

Technic

Overig

lego intertoysf1704191970

Gratis LEGO bij aankopen in de LEGO store

Wie zijn LEGO sets bij de officiele LEGO.nl store koopt, krijgt niet alleen VIP punten, maar ook gratis LEGO sets. Wie gedurende de maand januari voor minimaal 190 euro aan LEGO sets koopt, krijgt daar gratis de Retro foodtruck bij cadeau. Deze set is uitverkocht en kan dus niet meer besteld worden, maar kan dus nog wel verdiend worden. Daarnaast geldt dat wie voor minimaal 55 euro bestelt, de sets gratis verzonden krijgt. Natuurlijk zijn de sets ook in de fysieke LEGO winkel te koop.
Dat is niet de enige aanbieding. Wie bij Intertoys zijn LEGO City sets bestelt, krijgt bij besteding vanaf 40 euro wegplaten ter waarde van 19,99 euro cadeau! Bovendien is bij Intertoys verzending vanaf 35 euro al gratis. Dat is zeker niet de enige actie die Intertoys heeft met LEGO, ook bij aankopen Ninjago, Marvel, Classic, Friends, Dreamzzz en Technic zijn gratis sets te verdienen!