Deze Marvel game gaat ermee stoppen

News
maandag, 23 januari 2023 om 13:30
marvels avengersf1578407777
De populariteit van Marvel en het MCU zijn ook terug te zien in games. Er zijn in de laatste jaren heel wat games verschenen rondom de bekende helden, inclusief een aantal dat nog steeds updates krijgt. Maar één bekende game houdt er binnenkort mee op.
Marvel’s Avengers beloofde de kans om in de huid van een aantal van Marvel’s populairste helden te duiken. Uiteindelijk waren veel fans niet bijzonder tevreden met de game, maar hij had nog de nodige spelers en kreeg onlangs nog een grote update. Crystal Dynamics heeft alleen bekendgemaakt dat de support voor de game bijna ten einde is.
De update van afgelopen november, waarin The Winter Soldier werd toegevoegd, is de laatste grote content update voor Marvel’s Avengers. Er komen nu bijvoorbeeld geen nieuwe cosmetics of helden meer en er komt nog maar één update. Deze verschijnt op 31 maart en brengt de laatste aanpassingen aan de balans van de game.
All officiële support voor de game wordt stopgezet na 30 september van dit jaar. Daarna zal er geen klantenservice meer zijn voor de game. Ook kun je hem vanaf dat moment niet meer nieuw digitaal kopen. Fysieke exemplaren blijven dan beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Gaan de servers voor Marvel’s Avengers uit de lucht?

Er is ook wat goed nieuws, want als je nog steeds kunt genieten van Marvel’s Avengers kun je de game blijven spelen. Zowel single-player als multiplayer blijven voorlopig beschikbaar. Ook kun je de game blijven downloaden als je ooit een digitaal exemplaar hebt gekocht, of als je een tweedehands fysiek exemplaar koopt.