‘Schrijver gevonden voor Star Wars: Rogue Squadron’

News
maandag, 28 juni 2021 om 8:00
Op dit moment leeft Star Wars vooral in de vorm van Disney+ series. Maar films worden niet vergeten. De eerstvolgende film die uit moet komen, Rogue Squadron, zou nu een schrijver hebben gevonden.
Volgens bronnen van The Hollywood Reporter wordt Rogue Squadron geschreven door Matthew Robinson. Robinson brak in 2009 door als schrijver met de Ricky Gervais-film The Invention of Lying. Recenter schreef hij voor Love and Monsters. Ook werkt hij aan Live Die Repeat and Repeat, het vervolg op Edge of Tomorrow.
Lucasfilm heeft niet gereageerd op de berichten dat Robinson de schrijver is voor Rogue Squadron. Het is ook onbekend hoe lang hij al aan de film werkt, al zou hij volgens dezelfde bronnen al druk bezig zijn met een vroege versie. Dat mag ook wel, want de productie van de nieuwe Star Wars film moet dit najaar beginnen, waarna de film in 2022 aan opnames kan beginnen.

Waar gaat Rogue Squadron over?

Rogue Squadron volgt een gelijknamige groep starfighter piloten. Wat voor missie zij hebben in de film is nog onbekend. Ook het Star Wars-tijdperk waarin de film zich afspeelt is nog niet bekendgemaakt.
De film wordt geregisseerd door Patty Jenkins (Wonder Woman) en moet in 2023 verschijnen. Ook regisseur Taika Waititi en MCU-producer Kevin Feige werken elk aan een Star Wars-film. Intussen gaat de franchise ook door op Disney+, waar op dit moment The Bad Batch te zien is en later dit jaar The Book of Boba Fett verschijnt.

Populair Nieuws