Tip: Koop games, films en series mondkapjes met korting op Nedgame

  Door de coronacrisis moeten we momenteel op veel plekken een mondkapje opzetten. Je kan een standaard zwart of wit mondkapje opzetten, maar je kan ook kiezen voor een mondmasker van je favoriete games, films of series. Op Nedgame kan je zulke mondkapjes nu bovendien met korting kopen!

  Door het coronavirus is het straatbeeld in de wereld flink veranderd. We zijn allemaal bekend met de mondkapjes die veelal Aziatische toeristen dragen sinds het SARS-virus, maar nu moeten we allemaal onze mond bedekken wanneer we met het openbaar vervoer reizen of een winkel binnengaan.

  Het verplichten van het dragen van mondkapjes is ook een gat in de markt geweest voor veel fabrikanten. Je kan namelijk een wegwerp-masker dragen of een standaard zwart mondkapje, maar het is natuurlijk veel leuker om iets te dragen wat meer past bij jouw hobbies. Wat dat betreft moet je nu bij Nedgame zijn, want de webshop heeft 25 procent korting op alle mondkapjes. Zo kan je bijvoorbeeld mondkapjes kopen van Assassin’s Creed Valhalla en Gears of War, maar in de winkel kan je ook versies scoren die gebaseerd zijn op films en series, zoals Harry Potter en Rick & Morty.

  Nog meer aanbiedingen bij Nedgame

  De webshop heeft overigens momenteel niet alleen mondkapjes in de aanbieding. Nedgame houdt namelijk ook een grote End of Year Sale, waarbij er grote games in de uitverkoop zijn gezet. Zo kan je Assassin’s Creed Valhalla kopen voor maar 39 euro en Immortals Fenyx Rising voor 33 euro. Check hier alle aanbiedingen van Nedgame!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.