Scarlett Johansson ziet geen terugkeer voor Black Widow

News
woensdag, 15 november 2023 om 16:30
endgame black widowf1633423948
Actrice Scarlett Johansson, die van 2010 tot 2021 de rol van Black Widow vertolkte, heeft aangegeven verbaasd te zijn als ze zou terugkeren in een mogelijke Avengers film. Toch houdt ze de deur op een kier open
Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Marvel openstaat voor het terugbrengen van de originele Avengers cast. Ondanks het dodelijke lot van sommige personages biedt The Multiverse een mogelijkheid om overleden personages terug te brengen in een andere hoedanigheid dan voorheen.
"Ik denk dat het misschien wel het einde was, toch? Ik weet niet hoe je daarvan terugkomt. Black Widow deed het, ze deed het. Ze slaagde. Het zou een wonder zijn. Het zou een echt Marvel-wonder zijn. Het zou een wonder zijn. Maar weet je, wie weet? Ik weet het niet zeker", aldus de actrice in een interview.

Plan van Marvel om fans terug te winnen

Het idee van Marvel is om mainstream fans weer aan te trekken na meerdere tegenvallers sinds Endgame, waarin fans bijna werden gebombardeerd met de grote hoeveelheid content die er uitkwam. De vele content die eruit kwam ging gepaard met een shift van focus naar het streaming platform Disney+. De kritiek van veel fans is dat Marvel geen idee heeft voor de toekomst van de franchise. In combinatie met de onzekerheid rondom acteur Jonathan Majors wordt het Marvel ook niet makkelijk gemaakt.
Scarlett Johansson vertelt dus geen terugkeer te verwachten van haar personage. Toch is het nooit uit te sluiten, zeker doordat een mogelijke terugkeer naar alle waarschijnlijkheid erg lucratief zou zijn voor de actrice.

Populair Nieuws