Profiteer nu van hoge korting op MSI gaming monitoren tijdens Black Friday!

Article
woensdag, 15 november 2023 om 16:00
msi meg342 qd oledf1677774058
Black Friday is alweer begonnen en dat betekent dat je kan profiteren van hoge kortingen op veel producten. Zo kan je deze MSI gaming monitoren nu met veel korting scoren!

MSI MEG 342C QD-OLED

MSI is een grote naam als het aankomt op gaming monitoren. Het Taiwanese bedrijf komt geregeld met revolutionaire schermen, die zorgen voor de volgende stap op het gebied van gaming. Een goed voorbeeld daarvan is de MSI MEG 342C QD-OLED.
Deze curved gaming monitor is 34 inch groot en heeft een ultrawide scherm. Daardoor krijg je meer te zien van je favoriete games en word je nog meer diverse werelden ingezogen. Wat de MSI MEG 342C QD-OLED helemaal speciaal maakt, zoals de naam al verklapt, is dat het een Quantum Dot OLED-scherm is. Dat betekent dat je kan genieten van zeer rijke kleuren, echte zwartwaardes en een enorm vloeiend beeld. OLED-schermen hebben namelijk geen last van ghosting of smearing. En dan heeft de monitor ook nog eens een refresh rate van 175Hz en natuurlijk ondersteuning voor FreeSync en G-Sync!
Eén van de nadelen van OLED is dat de helderheid een stuk lager ligt in vergelijking met een LED-scherm. Door de Quantum Dot-technologie is het display alleen een stuk feller dan normale OLED-schermen, zodat ook dat geen probleem is. Normaal moet je voor deze indrukwekkende gaming monitor flink graven in je portemonnee, maar tijdens Black Friday kan je profiteren van maar liefst 40 procent korting!
msi optix mag342cqrf1700046242

MSI Optix MAG342CQR

Klinkt een gebogen ultrawide scherm als muziek in je oren, maar ga je liever voor een traditioneel LED-scherm? Dan heeft MSI ook de perfecte optie voor je tijdens Black Friday. Momenteel kan je namelijk ook de MSI Optix MAG342CQR met veel korting scoren.
Net zoals de MSI MEG 342C QD-OLED gaat het om een 34 inch ultrawide gaming monitor, met een resolutie van 3440x1440. En met een 144Hz refresh rate en ondersteuning voor FreeSync en G-Sync worden je games heerlijk vloeiend afgespeeld op het display. Zoals gezegd maakt de monitor gebruik van een LED-paneel, een VA-paneel om precies te zien. Deze technologie zorgt voor een beter contrast in vergelijking met IPS en TN, wat ideaal is bij immersive games met veel schaduwen.
Je kan de MSI Optix MAG342CQR ook perfect aanpassen aan jouw gaming setup. Achterop de monitor zit namelijk een RGB-ring, die je naar eigen smaak kan veranderen via de Mystic Light-app. Helemaal mooi als je de monitor tegen een witte muur aan zet, zodat je een ambilight-achtige ervaring krijgt.
msi g27cq4 e2f1700046250

MSI G27CQ4 E2

Niet alle gamers houden van een ultrawide monitor. Sommige, met name oude, games ondersteunen bijvoorbeeld geen 21:9 resoluties en ook veel esporters zijn er geen liefhebber van. Speel je namelijk een competitieve shooter, dan wil je zoveel mogelijk kunnen zien in één oogopslag. Je weet immers nooit wanneer een tegenstander om een hoekje opduikt om jou onder vuur te nemen.
Gelukkig heeft MSI tijdens Black Friday ook genoeg keuze voor de competitieve gamers onder ons. Neem bijvoorbeeld de MSI G27CQ4 E2. Net zoals de twee voorgaande gaming monitoren van MSI gaat het hierbij om een curved monitor, maar deze keer met een standaard 2560x1440 resolutie op een 27 inch scherm. En net zoals de MSI Optix MAG342CQR maakt de gaming monitor gebruik van een VA-paneel, voor het beste contrast.
Dat de MSI G27CQ4 E2 zeer geschikt is voor competitieve gamers blijkt ook uit de refresh rate van de monitor. Met een verversingssnelheid van 170Hz blijf je namelijk altijd op de hoogte van de actie op het slagveld en met de ondersteuning voor FreeSync en G-Sync zal screen tearing ook geen roet in het eten gooien. En dat hele pakket kan je nu voor een zacht prijsje scoren tijdens Black Friday.
msi optix g2412f1700046259

MSI Optix G2412

Ben je echt een fanatieke gamer in hart en nieren? Dan hoef je deze Black Friday niet verder te zoeken dan de MSI Optix G2412. Zo’n beetje elk aspect van de gaming monitor is namelijk gemaakt om jou het voordeel te geven in competitieve games.
Zo is de MSI Optix G2412 de kleinste monitor op de lijst met 24 inch, maar dat is juist een grootte die veel fanatieke gamers kiezen. Met een kleiner scherm blijf je namelijk het beste overzicht houden in jouw oogveld. En dankzij de 1080p-resolutie van de monitor kan je je games bovendien draaien op de hoogste framerate en hoef je niet te vrezen voor haperingen tijdens een intens potje.
Ook deze gaming monitor van MSI biedt een hoge refresh rate met 170Hz en natuurlijk ook ondersteuning voor FreeSync en G-Sync. In tegenstelling tot de twee andere LED-schermen heeft MSI voor dit model gekozen voor een IPS-paneel. Die technologie zorgt ervoor dat kleuren beter van je scherm afspatten en voor betere kijkhoeken. Zo weet je dat je altijd het beste zicht hebt tijdens het spelen van je favoriete games.
Naast deze deals zijn er nog veel meer gaming monitoren van MSI die je tijdens Black Friday met korting kan krijgen. Check hier het volledige overzicht van alle deals!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.