Disney-film Tower of Terror met Scarlett Johansson toch niet van de baan

News
vrijdag, 01 oktober 2021 om 17:30
Nu de rechtszaak tussen Scarlett Johansson en Disney van de baan is, is ook duidelijk geworden of er nog een toekomst is voor de Tower of Terror film die Disney zou gaan uitbrengen. Johansson heeft namelijk de hoofdrol in deze film.
Ongeveer een maand voor de ruzie tussen Disney en actrice Scarlett Johansson maakte Disney bekend dat er een Tower of Terror film aan zou komen. Johansson zou de hoofdrol krijgen in deze film, maar toen de actrice aankondigde dat ze een rechtszaak tegen Disney zou beginnen, werd de komst van deze film onzeker. Nu deze rechtszaak van de baan is, heeft Disney naar buiten gebracht dat het bedrijf in de toekomst blijft samenwerken met de actrice.
Alan Bergman, president van Disney Studios heeft er ook wat over gezegd tegen The Hollywood Reporter. Hij gaf aan dat hij erg blij was met het nieuws dat Disney en Johansson er samen uit zijn gekomen. Hij kijkt ook uit naar de nieuwe projecten waar aan gewerkt zal worden, zoals de Tower of Terror film. Door deze uitspraak is het duidelijk dat deze film er nog steeds aan gaat komen.

Wat is de Tower of Terror?

Tower of Terror is al een langere tijd een beroemd onderdeel van de Disney pretparken. Disney is al sinds 2015 bezig met het maken van de film. Er is maar weinig bekend over het project tot nu toe. Wel weten we nu dus dat er weer verder gewerkt wordt aan de film. Waarschijnlijk zal Tower of Terror ergens in 2024 te zien zijn. Nog even geduld hebben dus.