‘Studio achter God of War werkt aan groot nieuw project’

News
maandag, 07 februari 2022 om 12:30
26000601278 55ab2b5492 bf1621934652
Sony Santa Monica Studio, de studio die al sinds 2005 aan de God of War-reeks werkt, gaat haar tanden in een nieuw grootschalig project zetten. De game studio is op zoek naar nieuwe ontwerpers om te helpen aan de game.
Sony Santa Monica Studio is op zoek naar nieuwe ontwerpers en developers om te helpen aan het nieuwe grootschalige project. Zo wordt er bijvoorbeeld gezocht naar een Art Director. Het lijkt duidelijk dat deze nieuwe werknemers niet gezocht worden voor God of War Ragnarok, want deze nieuwe game heeft al een art Director. Ook zou het erg kort dag zijn om nu nog mensen aan te nemen voor Ragnarok, aangezien deze dit jaar uit moet komen.
In de beschrijving van de nieuwe nieuwe vacature voor art director staat dat je een groot team aan kunstenaars mag begeleiden. Santa Monica is op zoek naar iemand die veel ervaring heeft in AAA development. Het lijkt er dus op dat de game studio van Sony bezig is met een nieuw project. Wat we precies van de nieuwe game kunnen verwachten is onduidelijk. Wel wordt het een fantasy-achtige wereld, aangezien nieuwe werknemers ervaring in dit gebied moeten hebben. Het is overigens nog niet duidelijk of alle vacatures die nu openstaan bestemd zijn voor één project, of dat Santa Monica bezig is met meerdere projecten.

Wanneer komt Sony Santa Monica met Ragnarok?

Wanneer God of War Ragnarok verschijnt is nog deels onduidelijk. Het enige dat we weten is dat de game in 2022 uit zal komen en dat uitstel van de game onwaarschijnlijk is. Fans zitten in ieder geval op het puntje van hun stoel en kunnen niet wachten tot de game uitkomt. Iemand heeft zelfs een PlayStation 5 ontworpen die helemaal in het thema van God of War staat. Houd de website goed in de gaten voor mogelijke updates rondom de nieuwe game!