Prachtige God of War PS5 Limited Edition ontworpen

News
donderdag, 09 december 2021 om 10:00
god of war ragnarokf1631221018
2022 nadert in een rap tempo en belooft tal van fantastische games voor te schotelen. Eén van de titels die op de planning staat voor volgend jaar is God of War Ragnarök. Een fan heeft nu alvast een speciale Limited Edition God of War PS5 ontworpen. Bekijk de unieke PlayStation 5 hier snel!
God of War Ragnarök is één van de grootste games die volgend jaar op de planning staat, zoals je al kon lezen in ons artikel met de grootste 2022 games om naar uit te kijken. Een fan kan alleen niet stilzitten en wachten tot de game verschijnt en heeft alvast een custom God of War PS5 ontworpen voor de game. Op de PlayStation 5 zien we het bekende logo van God of War, terwijl ook Kratos' Leviathan Axe straalt op één van de faceplates.
Aan de andere kant zien we Mimir, het pratende hoofd dat je in de 2018-titel vergezeld op je reis. De afwerking van de console is verder fraai gedaan met een verflaag die doet denken alsof je console van hout is gemaakt. Opvallend is wel dat het design gemaakt is met een normale PS5 in gedachte en niet de All-Digital Edition (al zouden aanpassingen daarvan niet veel werk zijn).

God of War PS5 Limited Edition ontwerp

Check de unieke God of War PS5 hieronder!
God of War Ragnarök is het vervolg op de 2018-titel die als het ware een soort reboot was voor de reeks. Kratos was niet langer een god die altijd boos was, maar een vader die moeite had met zijn verleden, terwijl hij samen met zoon Atreus door de Noorse rijken reist. De gameplay veranderde dan ook van hack-and-slash naar een actie-RPG die wat weghad van de SoulsBorne-titels, maar dan een stukje gemakkelijker.
God of War Ragnarök verschijnt ergens in 2022 op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Populair Nieuws