MediaMarkt komt met nieuwe Mega Deals-sale

News
maandag, 07 februari 2022 om 12:00
media marktf1605539442
De weekdeals zijn maar net afgelopen of MediaMarkt komt alweer met een nieuwe sale. Ze staan officieel in het teken van Valentijnsdag, maar je kunt natuurlijk ook gewoon voor jezelf scoren. We zetten de beste deals hier alvast voor je op een rij.
Over precies een week is het Valentijnsdag en daar stunten veel winkels natuurlijk mee. Zo ook MediaMarkt, die weer een paar mooie Megadeals heeft. Je kunt bijvoorbeeld veel korting scoren op laptops en telefoons.
Superlang zijn de deals niet geldig, want op 13 februari lopen ze af. Wacht dus niet al te lang om je korting te pakken. Daar zal je partner waarschijnlijk ook niet al te blij mee zijn.

Hoge kortingen in MediaMarkt sale

MediaMarkt heeft aardige aanbiedingen op onder andere laptops, televisies en telefoons. Hieronder hebben we een aantal van de beste aanbiedingen op een rij gezet.
Laptops

Smartphones
Televisies
Er is natuurlijk nog veel meer in de aanbieding te scoren in deze sale. De sale is overigens ook niet beperkt tot de bovenstaande categorieën. Bekijk hier de hele sale om het perfecte valentijndcadeau (of gewoon iets voor jezelf) te vinden. Zoek je een wat minder technisch cadeau, dan kun je ook veel romcoms scoren bij bol.com.