Samsung toont vier nieuwe vouwbare en verschuifbare oledschermen

News
maandag, 17 mei 2021 om 14:30
samsungf1621242730
Tijdens de Display Week 2021 deze week gaat Samsung haar nieuwste oledschermen presenteren. Het zijn er in totaal vier, waarvan er één een verschuifbaar scherm heeft en er een opvouwbare tablet bij zit.
Het Zuid-Koreaanse techbedrijf Samsung heeft een aantal afbeeldingen gepubliceerd van de nieuwste oledschermen die we binnenkort te zien krijgen tijdens de Display Week 2021.
In de afbeeldingen kun je een line-up zien van in totaal vier nieuwe oledschermen. De eerste van het rijtje is de S-Folder. Deze kan twee keer worden gevouwen naar zowel de buitenkant als de binnenkant. Wanneer het scherm volledig uitgeklapt is, is het scherm 7,2 inch-groot.
Ook toont Samsung een nieuwe opvouwbare tablet met een beeldverhouding van 4:3, een laptop met een camera die onder het oledscherm zit, waardoor de laptops een groter scherm kunnen krijgen doordat de camera niet in de weg zit. Als laatste is er een afbeelding vrijgekomen van een nieuwe smartphone met een verschuifbaar scherm. Deze kan volledig uitgeklapt worden, waardoor het scherm groter wordt en je hierdoor sneller toegang hebt tot andere apps.

Vouwbare en verschuifbare oledschermen van Samsung deze week aangekondigd

De Display Week 2021 tentoonstelling vindt vanaf 17 mei tot en met 21 mei plaats. Hier worden er allerlei nieuwe toestellen aangekondigd, waar Samsung ook deel van uitmaakt en verdere details vrijgeeft van de vier nieuwe oledschermen. Voor welke Samsung producten deze oledschermen gebruikt gaan worden is nog niet precies bekend. De schermen zitten namelijk nog in ontwikkelingsfase.
Ben jij enthousiast voor de nieuwste Samsung gadgets? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties