Wat wordt het 'most powerful Galaxy'-toestel van Samsung?

News
woensdag, 14 april 2021 om 12:30
samsung galaxy s21 renderf1610456494
Samsung heeft officieel bekendgemaakt later deze maand met een nieuwe evenement te komen. De reputatie die het evenement nu al heeft, is dat het 'most powerful Galaxy'-toestel ooit onthuld wordt. Wat is dat toestel nou precies? Dat lees je hier!
Samsung heeft de eerste teaser gedeeld voor het aankomende Samsung Galaxy Event dat de most powerful Galaxy ooit moet gaan brengen. Wat dit precies betekent, is nog een groot mysterie. Afgaande op de manier waarop het bedrijf doorgaans werkt, zijn er gelukkig wel wat hints te vinden.
Zo lijkt de slogan van "most powerful Galaxy ever" een telefoon uit te sluiten. Daarmee strepen we direct de Galaxy Z Fold 3 van het lijstje. Qualcomm’s vlaggenschip-chip de Snapdragon 888 is krachtig, maar lang niet zo sterk als die van een daadwerkelijke laptop.
Check de aankondiging van Samsung's most powerful Galaxy Event hieronder.

Het 'most powerful Galaxy'-toestel van Samsung

Gerucht gaat dan ook dat Samsung een nieuwe laptop gaat onthullen. Het zou een nieuwe line-up van Galaxy Book Pro-laptops betreffen. Volgens recente geruchten krijgt één van de laptops een 13.3-inch scherm, terwijl de andere een 15.6-inch scherm krijgt. Beide toestellen zouden van een OLED-scherm voorzien zijn, S-Pen ondersteunen en een verbeterde Intel CPU's.
Uiteindelijk weten we op 28 april meer. Het evenement is op woensdag en wordt rond 16.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Live kun je het event gewoon volgen via Samsungs YouTube-kanaal.

Populair Nieuws