Concept Augmented Reality bril van Samsung gelekt

News
maandag, 22 februari 2021 om 15:30
samsung logof1581418651
Alle grote techbedrijven zijn bezig met nieuwe toepassingen voor Augmented Reality. Van Samsung zijn nu de eerste beelden van hun nieuwe Augmented Reality bril gelekt.
Twitter-gebruiker WalkingCat heeft een rijke geschiedenis als het aankomt op het lekken van nieuwe producten van grote techbedrijven. Het concept voor de nieuwe Augmented Reality bril van Samsung is het laatste slachtoffer geworden van de Twitteraar. Hij heeft twee video's online gezet waarin we de nieuwe Augmented Reality bril van Samsung in actie zien.
Het geeft ons een kijkje achter de schermen van waar Samsung momenteel mee bezig is. Er is alleen wel een kanttekening te plaatsen bij de video's. Het kan hier namelijk gaan om een interne video voor het personeel om simpelweg een idee van het concept te geven. Dat betekent dat de Augmented Reality bril van Samsung er dus in het echt heel anders uit kan gaan zien.

Toepassingen en design

We kunnen alleen wel wat conclusies trekken uit de video's van Samsung. Zo kunnen we een virtuele desktop zien die je kan besturen met een fysiek toetsenbord en zien we een racing game die gespeeld wordt via een Samsung telefoon die aangesloten is aan een controller. Daarnaast krijgen we een vrij duidelijk beeld van het design. Je kan in ieder geval niet de conclusie trekken dat het iets anders is dan een bril, maar heel mooi is het niet echt. Al zullen meningen daarover natuurlijk verschillen.
Dat deze beelden nu al gelekt zijn kan betekenen dat we niet heel lang hoeven te wachten op een officiële aankondiging. Het innovatieve Samsung zal aan de andere kant ongetwijfeld niet heel tevreden zijn dat de beelden van hun Augmented Reality bril concept zijn gelekt, maar het is niet anders voor de techgigant. Mocht je nou niet zo uitkijken naar een Augmented Reality bril en heb je liever Virtual Reality, dan is er ook goed nieuws. Apple is namelijk naar verluidt met een flink bakbeest aan de slag als het om VR gaat.

Populair Nieuws