Samsung onthult officieel Samsung Galaxy S21-lijn

  Gisteren kwam al het nieuws naar buiten dat LG met een uitschuifbare smartphone naar buiten komt. De LG Rollable ziet er erg mooi uit, maar het is nog maar de vraag of de smartphone ook het grote publiek weet te bereiken. Vandaag is er weer groot nieuws op het gebied van smartphones want Samsung onthuld niet één, niet twee, maar drie nieuwe smartphones. Het gaat hier om de nieuwe Samsung Galaxy S21 lijn.

  Wat heeft Samsung gepresenteerd?

  De release van deze nieuwe smartphone zat er ook wel een beetje aan te komen en vanochtend kon je op XGN zelfs nog een hoop geruchten lezen. Er waren zelfs al foto’s uitgelekt en ook hadden we al een redelijke indruk wat de specs waren. Hoewel de verassing er dus wel een beetje af is, is het voor de liefhebbers nog steeds een welkome toevoeging. Samsung heeft de Samsung Galaxy S21-lijn donderdag officieel gepresenteerd.

  Welke toestellen zijn er in de Galaxy S21-lijn?

  De Samsung S21-lijn bestaat zoals gezegd uit drie toestellen. Je hebt de Samsung Galaxy S21, de Galaxy S21+ en het absolute paradepaardje de Samsung Galaxy S21 Ultra. De S21 krijgt een 6,2 inch beeldscherm mee, de S21+ een 6,7 inch beeldscherm en de Ultra een 6,8 inch beeldscherm.

  Daarnaast weet de Samsung Galaxy S21 Ultra zich ook echt te onderscheiden met de camera’s. Deze variant heeft vijf camera’s (waar de andere er drie hebben) en heeft een wide-angle-lens van maar liefst 108 megapixel. De nieuwe smartphones zijn vanaf 29 januari al te koop. De S21 moet 849 euro kosten, de S21+ 1048 en het paradepaardje de S21 Ultra 1249 euro.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.