Samsung Galaxy S9 stopt met Android updates ondersteuning

  Slecht nieuws voor iedereen die nog steeds de Samsung Galaxy S9 of S9 Plus gebruikt, je telefoon zal niet heel veel langer meer mee gaan. Samsung stop namelijk met ondersteuning voor Android updates en dus is het aan te raden om de telefoon snel te vervangen.

  Het is op zijn minst indrukwekkend te noemen als je nu nog steeds rondloopt met een Samsung Galaxy S9 of S9 Plus. Toch is het nu tijd geworden om de smartphone te vervangen, want Samsung gaat langzaam maar zeker de ondersteuning van Android updates stopzetten voor de Galaxy S9. Je kan nog wel even door gelukkig, want Samsung zal het komende jaar alsnog ieder kwartaal updates uitgeven, maar het zal niet meer maandelijks zijn.

  Het is niet heel gek dat Samsung dit doet, want ze heeft het voorheen ook gedaan met de Galaxy S8 en de Galaxy S7. Doordat de Galaxy S9 nu het vierde jaar ingaat sinds de smartphone uitgekomen is, zal de ondersteuning voor Android updates minder worden. Als je constant beveiligd wil blijven zal je de telefoon dus moeten vervangen, want de updates richten zich toch voornamelijk op beveiliging en dat wil je natuurlijk wel allemaal in orde hebben op je smartphone.

  Galaxy S9 vervangen

  Als je nu nog steeds een Samsung Galaxy S9 of S9 Plus hebt, dan weet je misschien niet zo goed welke smartphone je nu moet aanschaffen, maar als je een Android telefoon wil is het handig om een telefoon te hebben die wel ondersteuning heeft voor maandelijkse Android updates. Zo zorg je dat de beveiliging altijd goed op orde is.

  Niet getreurd, er zijn namelijk meer dan genoeg goedkope opties te vinden dit jaar. Als je de S9 hebt gekocht toen de telefoon net uitkwam, wat toen het een flagship model was, dan zoek je misschien weer opnieuw naar een van de top-smartphones van het moment, gelukkig lijken er dit jaar nog meer dan genoeg uit te komen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.