‘Samsung Galaxy S23 komt met grote verbetering’

News
maandag, 11 juli 2022 om 14:00
samsung galaxys22f1673952408
Naar verwachting komt Samsung volgend jaar weer met een nieuwe Smartphone. We weten nog niet veel over deze vermeende Samsung Galaxy S23. Maar volgens analist Ming-Chi Kuo is er goed nieuws, met name voor Europese gebruikers.
Im het verleden was het per regio nog wel eens verschillend welke processor een Samsung Galaxy-telefoon kreeg. Maar volgens Ming-Chi Kuo, een betrouwbare analist als het op smartphones aankomt, is dat verleden tijd. De Samsung Galaxy S23 maakt volgens Kuo wereldwijd gebruik van de nog onaangekondigde Snapdragon 8 Gen 2 processor.
De Snapdragon-chips van Qualcomm zijn in veel Smartphones populair, maar Samsung gebruikt ze niet wereldwijd. Hoewel de Amerikaanse S22 gebruik maakt van een Snapdragon-chip, krijgt een Europese gebruiker van dezelfde telefoon een Exynos-chip, ontwikkeld door Samsung zelf. Deze zou alleen wat nadelen hebben.
De Exynos-chip presteert iets slechter en kort ook de batterijduur in. Europese gebruikers pleiten dan ook al langer voor het gebruik van een Snapdragon-chip op deze markt. Samsung beweert dat de chips dezelfde tests ondergaan en er geen significant verschil is.

Wanneer verschijnt de Samsung Galaxy S23?

Samsung moet de nieuwe smartphone nog aankondigen, maar we kunnen al aannemen wanneer de S23 verschijnt. Net als Apple heeft Samsung een redelijk vast releaseschema. Dat betekent dat we de iPhone 14 waarschijnlijk dit najaar zien, terwijl de nieuwe Samsung-telefoon in februari van 2023 verschijnt.

Populair Nieuws