Thor Love and Thunder haalt nu al een slecht record

News
vrijdag, 08 april 2022 om 10:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Thor Love and Thunder is nog niet eens verschenen, maar de film heeft nu al een negatief record te pakken. De film heeft namelijk een mijlpaal bereikt die voorheen in handen was van The Incredible Hulk. De film heeft nu namelijk officieel het record voor de kortste tijd tussen een trailer en de release van de film.
Thor Love and Thunder staat gepland voor een release op 8 juli in de Verenigde Staten en in Nederland kunnen we de film zelfs al twee dagen eerder zien (op 6 juli). Voor Nederlanders betekent dit dat de film over precies 89 dagen verschijnt, terwijl filmliefhebbers in de VS nog 91 dagen moeten wachten.
Tot op heden hebben we alleen nog geen trailer gezien voor Thor Love and Thunder en dat is een record. Voorheen had The Incredible Hulk dit record in handen, want tussen de release van die film en de eerste beelden zaten 93 dagen (in de Verenigde Staten). Wanneer er een trailer van Thor Love and Thunder verschijnt is tot nu toe ook nog niet duidelijk.
Marvel houdt de lippen stijf op elkaar als het op de vierde film in de reeks aankomt. Fans hopen op een trailer via de post-credits van Doctor Strange and the Multiverse of Madness, al zouden ze het ook prima vinden als de trailer eerder verschijnt. Een trailer via een post-credit scene zou alleen niet ongebruikelijk zijn nadat Spider-Man No Way Home hiermee een nieuwe weg insloeg voor post-credit scenes. Die trailer kun je hieronder zien.

Thor Love and Thunder komt al snel

Gelukkig voor fans komt Thor Love and Thunder al redelijk snel uit en werkt hetzelfde team aan de film dat ook verantwoordelijk is voor het vorige deel. Thor Ragnarok werd enorm positief onthaalt en Taika Waititi werd veelal geprezen voor zijn interpretatie van het personage. Het bracht een mini-reboot voor Thor en fans kunnen niet wachten op het vierde deel doordat deze film Jane Foster terugbrengt uit de eerste twee films.
Het personage speelt in de stripboeken een enorme rol, maar welke ze in de film gaat spelen is nog geheim. Om spoilers te vermijden, zullen we de rol in de stripboeken dan ook niet verklappen. Mocht je in de tussentijd van Marvel willen genieten, heb je geluk. Komende maandag verschijnt Spider-Man No Way Home op Blu-Ray en DVD.

Populair Nieuws