Doctor Strange in the Multiverse of Madness krijgt nieuwe trailer

News
maandag, 14 februari 2022 om 11:30
doctor strangef1643108642
Tijdens de Superbowl is een nieuwe trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness getoond. De film komt uit in mei in kreeg al een trailer na de credits van Spider-Man: No Way Home. Deze nieuwe trailer geeft fans weer het nodige om over te speculeren.
Let op: dit artikel bevat potentiele spoilers voor Doctor Strange in the Mulitverse of Madness!
In de trailer zien we een aantal bekende gezichten. Naast Doctor Strange is bijvoorbeeld ook Baron Mordo weer eens te zien, nadat hij sinds de eerste Doctor Strange film niet meer te zien was. Daarnaast is ook Elizabeth Olsen terug als Scarlet Witch.
Verder introduceert de film ook wat MCU-nieuwkomers, zoals America Chavez, gespeeld door Xochitl Gomez. Een andere nieuwkomer is misschien eigenlijk een oude bekende. We zien en horen namelijk ook Professor X, gespeeld door niemand minder Patrick Stewart. Bekijk de trailer hieronder.

Waar gaat Doctor Strange 2 over?

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat het Marvel-multiversum voor het eerst goed open. We zagen daar al het één en ander van in Loki en Spider-Man: No Way Home. Na de gebeurtenissen van die laatste gaat Doctor Strange op onderzoek uit.
Het lijkt erop dat veel van de gebeurtenissen een de film een beetje een nachtmerrie zijn voor Doctor Strange. Daarin komt de horror-achtergrond van regisseur Sam Raimi waarschijnlijk goed van pas. De film komt in Nederland als alles goed gaat uit op 4 mei.

Populair Nieuws