Grote rol Daredevil reboot is niet voor deze acteur

News
donderdag, 06 oktober 2022 om 14:30
daredevil charlie coxf1658736544
Daredevil heeft zijn intrede gedaan in het MCU en krijgt ook eigen Disney+ serie. De cast blijft voor verschillende belangrijke rollen hetzelfde als bij de Netflix serie, maar voor één rol leek dat even niet het geval. Maar de geruchten daarover zijn inmiddels ontkracht.
Als je het hebt over Dardevil, is de rol van Elektra van groot belang. Dit personage is een namelijk een belangrijke love interest voor Daredevil. Elektra was te zien in de Netflix-serie van Daredevil en het is niet onwaarschijnlijk dat zij ook te zien zal zijn in de Disney+ serie Daredevil: Born Again.
Er gingen zelfs geruchten dat de rol gecast was en vertolkt zou worden door Eiza Gonzáles (Baby Driver, Godzilla vs. Kong). Veel fans maakten zich daar alleen boos om. In de Netflix-serie was de rol namelijk voor Elodie Yung en veel Daredevil fans zien het liefst zoveel mogelijk leden van die cast terugkeren in Born Again, zoals ook Charlie Cox en Vincent D’Onofrio hun eerdere rollen weer oppakken.
Gonzáles kreeg zelfs negatieve berichten die persoonlijk aan haar gericht waren. Om daar maar klaar mee te zijn en om fans (hopelijk) gerust te stellen, heeft ze alvast laten weten dat zij niet de rol van Elektra speelt. Dat kan zelfs niet door haar verplichtingen richting de serie The Three-Body Problem.

Heeft Eiza Gonzáles een Marvel-rol?

Hoewel Gonzáles dus niet in Daredevil: Born Again zit, sluit ze niet uit dat ze ooit met Marvel zal werken. Ze hoopt ooit een superheld te mogen spelen, maar ontvangt liever geen haatberichten over een rol waar ze niet eens bekend mee is. Wie we wel gaan zien als Elektra in het MCU is momenteel niet bekend.