Rockstar strooit weer met bonussen in Red Dead Online deze maand

News
woensdag, 06 juli 2022 om 13:00
80f1597229496
Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe maand aan bonussen en voordelen voor Red Dead Online. Dit heeft Rockstar allemaal in petto voor spelers de komende weken.
Er zijn weer veel verschillende manieren om sneller te levelen en je spaarrekening te spekken in Red Dead Online. Zo kan je de hele maand lang profiteren van twee keer zoveel XP en goud in Call to Arms, de co-op modus van Red Dead Online waarin je het op moet nemen tegen waves aan vijanden. Tot 11 juli krijg je daarnaast 50 procent korting op de Lemat Revolver en als je Wave 8 bereikt, krijg je een gratis Varmint Rifle.
Wil je vreemdelingen helpen in de open wereld, dan kan je ook lekker veel verdienen met Free Roam Missions. Deze missies leveren namelijk twee keer zoveel ervaringspunten en dollars op deze maand. Bounty Hunters krijgt voor al hun missies het dubbele aantal character en role XP. Of je kan Gang Hideouts verlossen van het gespuis dat er woont en tegelijkertijd drie keer zoveel XP scoren.
Natuurlijk worden liefhebbers van PvP niet vergeten door Rockstar. Ook deze maand is er namelijk weer een Featured Series, waarbij elke week een andere modus wordt uitgelicht. Deze keer is het tijd voor de Explosive Series, waar je drie keer zoveel dollars als normaal voor krijgt.

Gratis beloningen in Red Dead Online

Het is sowieso handig om deze maand een bezoekje te brengen aan het wilde westen in Red Dead Online. Iedereen krijgt namelijk vijftien dynamietstaven en drie Gravesend Bolas als ze inloggen. Ben je Rank 10 of hoger, dan krijg je ook nog een 100 stuks Split Point Rifle Ammo en 50 Incendiary Buckshot Shotgun Ammo.

Populair Nieuws