Rockstar lijkt vragen over GTA 6 helemaal zat

News
maandag, 29 augustus 2022 om 12:00
gta 6f1626425209
Er kan geen twijfel over bestaan dat veel mensen erg uitkijken naar GTA 6. Dat is misschien ook geen wonder, aangezien de laatste nieuwe GTA-game bijna een decennium oud is. Rockstar krijgt veel vragen over de volgende Grand Theft Auto en lijkt daar een beetje klaar mee te zijn.
Social media maakt het makkelijker dan ooit om in contact te komen met bijvoorbeeld een bekend persoon of een game-ontwikkelaar. Dat heeft alleen niet altijd de gewenste uitwerking, bijvoorbeeld wanneer een acteur wordt lastiggevallen om een onpopulaire rol die diegene heeft gespeeld. Maar ook constante vragen over hetzelfde kunnen vermoeiend worden.
Daar lijkt Rockstar ook last van te hebben, want bij livestreams van de ontwikkelaar op YouTube en Twitch staat de chat vaak vol met berichten die vragen waar GTA 6 blijft. Het zijn er zelfs zo veel de term GTA 6 gefilterd wordt. Op GTA-forums merkte met op dat berichten met termen als GTA 6 of GTA VI niet meer verstuurd mogen worden, wat vervolgens op Reddit verspreid werd.
Uiteraard is niet elke manier om GTA 6 te zeggen meegenomen. Sommige gebruikers zouden bijvoorbeeld GTA 5+1 gebruiken om het filter te omzeilen. Het moge alleen duidelijk zijn dat Rockstar geen zin meer heeft in Twitch-chats die alleen maar over GTA 6 gaan.
gta 6 releasef1579595428

Wanneer is de release van GTA 6?

De toepassing van zo’n filter is ook wel begrijpelijk. Volgens insiders is de release van de nieuwe GTA op zijn vroegst in 2024, dus zonder filter zou de chat nog jaren overspoeld worden met vragen waar het bedrijf toch geen antwoord op kan geven. Intussen stromen er wel geruchten binnen, zoals de claim dat één van de protagonisten van de game een vrouw is.

Populair Nieuws