Rockstar brengt gratis auto en bonussen naar GTA Online

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 15:30
imani tech gta onlinef1645177561
Er staat weer een week vol bonussen op de planning voor GTA Online spelers. Rockstar heeft een hele hoop extra’s toegevoegd waarvan je deze kunt profiteren, waaronder een gratis auto!
Deze week in Los Santos gaat het om jou en je transport. Hoewel je misschien al een aantal auto’s getuned hebt, is het nu tijd om het naar een nieuw niveau te tillen. Met 30 procent korting op een Vehicle Workshop voor je Agency krijg je toegang tot een hoop nieuwe upgrades.
Met Imani Tech kun je namelijk de voertuigen upgraden met een Missile Lock-On Jammer of Remote Control Unit. Deze hightech upgrades haal je maar liefst met 25 procent korting gedurende de hele week. Imani is niet alleen goed voor de upgrades, neem contact met haar op in Freemode en ze laat je tijdelijk verdwijnen van de radar.

Gratis auto in GTA Online

Behalve nieuwe content heeft Rockstar ook een aantal bonussen om van te genieten in GTA Online. Zo krijg je voor The Vespucci Job drie keer zoveel dollars en RP, 50 procent bonus op Vehicle Cargo Sales en zijn deze week de beloningen voor Open Wheel Races verdrievoudigd.
Deze week zijn er ook weer een aantal mooie voertuigen te bemachtigen. Je kan de Truffade Nero winnen door vijf dagen lang in de top 3 van een Pursuit Race te eindigen. Is de Trufadde Nero niet helemaal jouw stijl, dan kan je de Weeny Issi gratis claimen bij Southern San Andreas Super Auto’s tot 23 februari.
De prijs van het Diamond Casino & Resort is deze week weer een waar pareltje te noemen. De spelers met een beetje geluk kunnen deze week de Ocelot Penetrator winnen op het Lucky Weel. Tijd dus om je geluk op de proef te stellen in GTA Online!