Cyberpunk 2077 romances sturen nu naaktfoto’s

News
vrijdag, 18 februari 2022 om 15:00
cyberpunk 2077f1665048605
Eerder deze week ontving Cyberpunk 2077 eindelijk de langverwachte update voor de nieuwe consoles. Tegelijkertijd deed CD Projekt RED de nodige andere aanpassingen en toevoegingen. Zo kun je nu naaktfoto’s ontvangen van je romance-opties.
Er is veel toegevoegd aan Cyberpunk 2077 in de nieuwste patch en nog lang niet alles is ontdekt. Een Reddit-gebruiker ontdekte bijvoorbeeld een pikant detail waar CD Projekt RED nog niet al te uitgebreid op in was gegaan. Panam, één van de personages waar de speler een romance mee aan kan gaan, kan de speler nu een naaktfoto sturen.
CD Projekt RED had al aangegeven dat de nieuwe patch de romantische verhaallijnen verder verrijkt. Er zijn nieuwe interacties en berichten te ontvangen in je omgang met Panam, River, Kerry en Judy. Zo worden deze personages nu soms naast je wakker als je in hun appartement slaapt en is er nu een mogelijkheid om je relatie met één van de personages te bespreken met de oma van dat personage.
Of al deze personages pikante kiekjes versturen in de nieuwe update zal moeten blijken naarmate meer mensen de geüpdatete game spelen. Judy stuurde in de originele release al een bericht dat een pikante bijlage leek te impliceren, maar er was niets te zien. Wellicht is CD Projekt RED daar nu van teruggekomen.

Cyberpunk 2077 next-gen upgrade niet vlekkeloos

Cyberpunk 2077 was voor velen een teleurstellende release toen de game uitkwam in 2020. Spelers zijn een stuk tevredener over deze next-gen versie, maar verloopt ook de upgrade niet helemaal vlekkeloos. Veel spelers met een fysiek exemplaar — met name in Europa — hebben moeite om de upgrade te installeren. Ongetwijfeld wordt er aan dat probleem gewerkt.