Scoor nu gratis een sprookjesachtige game in de Epic Games Store

News
donderdag, 17 februari 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games deelt weer een leuke gratis game uit, die een week lang gratis te claimen is. In deze game bestuur je niet één, maar twee hoofdpersonen.
Het is weer donderdag vijf uur, dsu de fans van gratis games zitten er weer klaar voor: Epic Games maakt weer een nieuwe gratis game beschikbaar die vanuit de Epic Store te scoren is. Deze week is dat de hoog gewaardeerde game Brothers: A Tale of Two Sons.
Brothers is een sprookjesachtig verhaal over twee zonen die hun zieke vader beter willen maken door het Water of Life te zoeken. De twee zonen gaan op pad en het is aan jou als speler om beide zonen in een singleplayer co-op mode door de gevaren en puzzels te loodsen. De game heeft diverse prijzen gewonnen en werd goed ontvangen. Dat de game in de Epic Store te vinden is, is bijzonder. Hij kwam oorspronkelijk namelijk uit op Steam en was tot vandaag niet in de Epic Store terug te vinden. Daar komt nu dus verandering in en wel door meteen een week lang gratis te claimen te zijn.

Brothers gratis in de Epic Games Store

De gratis games in de Epic Games Store zijn een groot succes. Al jaren geeft Epic Games op deze manier gratis games weg en daar lijkt voorlopig ook nog geen einde aan te komen! Epic heeft al aangekondigd in ieder geval dit hele jaar nog door te gaan met de wekelijkse gratis games. Deze games zijn, in tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice helemaal gratis en blijven zonder enige abonnementsvorm van jou.

Epic Games houdt het niet bij Brothers: A Tale of Two Sons, ook de gratis game van volgende week is alvast bekendgemaakt. Vanaf 24 februari kunnen spelers namelijk Cris Tales zonder kosten claimen.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.