Robot Vasco is het eerste Starfield-personage

News
woensdag, 06 april 2022 om 15:30
2022 04 06 starfield vascof1649238543
Er komt langzaam maar zeker meer naar buiten over Starfield. Eerder mochten we al kennismaken met de facties die we in deze nieuwe Behtesda-RPG gaan zien. Nu is ook het eerste personage onthuld. Het gaat om een robot genaamd Vasco.
Een grote RPG zoals Starfield kan natuurlijk niet zonder personages. Tot dusver had Bethesda alleen weinig losgelaten over wat voor interessante figuren we allemaal tegen zouden komen. Maar in een nieuwe video wordt Vasco uitgelicht.
Vasco wordt een mogelijke metgezel voor de speler, iets wat we vaker terugzien in Bethesda-RPG’s. Hij is een wat oude robot die oorspronkelijk gebouwd is door Lunar Robotics. Sindsdien heeft hij allerlei upgrades gehad met het doel hem geschikt te maken voor missies over het hele sterrenstelsel.
De robot is ontworpen om zichzelf nuttig te kunnen maken. Zo zien we hem aan reparaties van een ruimteschip werken. Ook dient hij als een soort pakezel. Hij kan waarschijnlijk je gear met zich meedragen. Vasco is vredelievend, maar kan zichzelf wel verdedigen en is op zeker moment te zien met een wapen.

Wanneer verschijnt Starfield?

Starfield is al weer heel wat jaartjes geleden aangekondigd, maar nu is bekend dat de game dit jaar moet uitkomen. Om precies te zijn verschijnt de game op 11 november. Voor die tijd zullen we hopelijk nog veel meer beelden zien, vermoedelijk uit een wat nieuwere versie dan de onlangs gelekte screenshots.
Starfield zal verschijnen voor PCen Xbox Series X/S.

Populair Nieuws