River Raids in Assassin's Creed Valhalla komen vandaag

  Assassin's Creed Valhalla krijgt na weken van speculatie eindelijk haar langverwachte River Raids update. De update, genaamd 1.1.2, wordt op 16 februari uitgebracht en brengt naast een compleet nieuwe game modus ook nog eens flink wat oplossingen voor bestaande problemen. Ook komen er nieuwe skills en abilities met de nieuwe update mee.

  Ubisoft heeft tot voor kort nog niet heel veel details bekendgemaakt over de River Raids update, maar daar komt nu verandering in. Met de River Raids update voor Assassin's Creed Valhalla reis je naar eerder ontoegankelijke gebieden in het Verenigd Koninkrijk, verdeeld over drie nieuwe maps. Hier kun je, zoals de titel al doet vermoeden, raiden met je vikingbroeders. Eerst wordt alleen wel aangeraden om een bezoekje te brengen aan je Jomsviking Hall, omdat je hier nieuwe (en meer) Jomsvikingen kunt rekruteren die je tijdens de raids helpen.

  Uit de River Raids kun je dan ook een scala aan nieuwe loot vinden, maar daar blijft het niet bij. Als de eerste grote content update van Valhalla's post-launch plan brengt de update ook een berg nieuwe vaardigheden en skills met zich mee. Een hiervan is de Berserker Trap. Hiermee kun je een pijl afschieten die vijanden laat hallucineren via een speciale poeder die aan de pijl vastgemaakt is. Qua skills zijn er ook een aantal nieuwe mogelijkheden, zoals de Arrow Looter skill waarmee je sneller pijlen opraapt van de grond.

  Assassin's Creed Valhalla River Raids brengt fixes

  Naast de nieuwe content brengt de nieuwe update van Valhalla ook een scala aan oplossingen mee voor bestaande bugs. Hierover werd sinds de lancering in november veel geklaagd en na eerdere updates bleken er nog steeds problemen te zijn. In hoeverre de bekende bugs opgelost worden met de update valt nog te zien. Daarvoor moet de update eerst live zijn, wat later vandaag in orde gemaakt wordt.

  Vervolgens wordt in Maart de volgende grote update voor Assassin's Creed Valhalla verwacht. Dan begint het tweede seizoen, wat garand staat voor nog een nieuwe game modus, een nieuw festival, gear en cosmetische voorwerpen. Seizoen 3 en 4 volgen later in 2021, terwijl er ook nog wordt gewerkt aan twee uitbreidingen die onderdeel zijn van de Season Pass. Deze heten Wrath oif the Druids en The Siege of Paris.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.