Enorme Assassin's Creed Valhalla patch onderweg

  Er is een nieuwe Assassin's Creed Valhalla patch gespot in PlayStation's database. De update zou meer dan 67 GB bedragen en moet deze maand nog verschijnen. Ubisoft Montreal, de studio achter AC Valhalla, brengt toevallig deze maand de nieuwe River Raid feature naar de game.

  Er komt een gloednieuwe Assassin's Creed Valhalla patch die volgens PlayStation Game Size 67.170 GB gaat worden. De update moet snel voor de PlayStation 5 verschijnen. Verwacht wordt dat de update samenvalt met de nieuwe River Raids, een feature waar Ubisoft Montreal het speelplezier voor velen wil verlengen.

  De nieuwe feature staat voor februari 2021 op de planning, maar heeft nog geen releasedatum gekregen. Verwacht wordt dat de nieuwe update de feature bevat. Doordat de update in de database van de PlayStation 5 is verschenen, lijkt het er op dat de update binnen de kortste keren verschijnt. Volgende week wordt zelfs al als releaseweek genoemd.

  Assassin's Creed Valhalla patch ook goed tegen bugs?

  De vraag is natuurlijk ook of de nieuwe Assassin's Creed Valhalla patch de bugs verhelpt die de game al sinds de lancering plagen. Na de release zijn een scala van updates uitgekomen die veel bugs al verhielpen, maar ook per abuis voor nieuwe problemen zorgden. Verwacht wordt dat de update wel wat bugs zal verhelpen, maar gezien de volledige patch notes nog niet gepubliceerd zijn, blijft dat voor nu nog even gissen.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.