Assassin's Creed Valhalla patch zorgt juist voor nieuwe bug

  Zoals wel vaker het geval is met Ubisoft games kampt Assassin’s Creed Valhalla met een aantal technische problemen. Een nieuwe patch moet die problemen oplossen, maar heeft nu ook een nieuwe bug geïntroduceerd.

  De Assassin’s Creed franchise is geen onbekende als het gaat om bugs. Iedereen kent bijvoorbeeld nog wel de beruchte missende gezichten uit Assassin’s Creed Unity. Ook het recente Valhalla is niet vrij van bugs en glitches, zoals ook aangegeven werd in onze review. Het is dan ook niet makkelijk om zo’n grote wereld helemaal bugvrij te krijgen, maar Ubisoft is hard aan het werk om de grootste problemen op te lossen.

  De ontwikkelaar heeft daarom ook recent een nieuwe patch uitgebracht voor Assassin’s Creed Valhalla, waarmee een aantal technische problemen verleden tijd moeten zijn. De update heeft alleen ook een nieuwe bug geïntroduceerd. Op Reddit geven namelijk meerdere mensen aan dat ze sinds de patch steeds meer conversaties meemaken waarbij de mond niet open gaat. In plaats daarvan wordt alles met gebarentaal uitgelegd aan de gesprekspartner. Hopelijk komt Ubisoft snel met een nieuwe patch om ook dit probleem op te lossen.

  Viking spelen in Engeland

  Assassin’s Creed Valhalla laat de speler stappen in de stevige laarzen van Eivor, een Noorse viking in de 9de eeuw na Christus. Na een conflict in hun thuisland, besluiten Eivor en zijn adoptiebroer Sigurd om hun geluk te beproeven op de groene oevers van het Britse eiland. Daarvoor hebben ze natuurlijk wel hulp nodig, want in Engeland staan niet alleen meerdere koningen op ze te wachten, maar heeft ook de Order of the Ancients een dikke vinger in de pap.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.