Reveal van The Elder Scrolls Online uitbreiding uitgesteld door inauguratie

  The Dark Heart of Skyrim is ten einde gekomen met de Markarth DLC en dat betekent dat het tijd wordt voor een nieuwe uitbreiding. De grote reveal van Gates of Oblivion voor The Elder Scrolls Online wordt nu alleen uitgesteld door de inauguratie van Joe Biden.

  Het gevaar van de vampieren in Skyrim is geweken, maar dat betekent nog niet dat Tamriel weer veilig is in The Elder Scrolls Online. Integendeel zelfs. Zenimax Online Studios heeft namelijk in december het tipje van de sluier gelicht van Gates of Oblivion, de volgende uitbreiding voor de populaire MMO.

  In de aankomende chapter zullen spelers het op moeten nemen tegen de Daedric Prince Mehrunes Dagon, maar veel meer is er nog niet over de uitbreiding bekend. De ontwikkelaar was namelijk van plan om een grote reveal te houden op 21 januari voor Gates of Oblivion. Die reveal wordt nu alleen uitgesteld, vanwege de inauguratie van Joe Biden als de volgende president van de Verenigde Staten. Via Twitter maakt Zenimax Online Studios nu bekend dat de reveal wordt verplaatst naar 26 januari.

  Waar kan ik de reveal volgen?

  Ondanks de andere datum van de reveal zullen de plannen voor het evenement niet veranderen. Zo kan iedereen de livestream volgen via het Twitch-kanaal van Bethesda. De stream gaat in Nederland van start om 23:00. Iedereen die het evenement volgt met een gelinkt account aan The Elder Scrolls Online krijgt bovendien de in-game Viridescent Dragon Frog pet. Vergeet dus voor die tijd niet je Twitch en ESO account aan elkaar te linken!

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.