Wat worden de gratis PlayStation Plus games voor februari 2021?

  Sony brengt ons ook in 2021 elke maand een verse lading gratis PlayStation Plus games. Voor februari 2021 zal dat niet anders zijn. We weten al dat er minstens één gratis PS5-game voorbij komt, maar wat de rest wordt is nog onbekend. Wij doen een voorspelling!

  Destruction AllStars (bevestigd)

  In februari 2021 komt Sony in de PlayStation Plus line-up in ieder geval met de gratis PS5-game Destruction AllStars. De game zou eigenlijk uitkomen bij de release van de PlayStation 5, maar werd onverhoopt uitgesteld. Nu komt de game in februari 2021 uit en is daarbij meteen gratis voor PSPlus-leden!

  Destruction AllStars zal je in elk potje in ieder geval twee elementen brengen: chaos en vernietiging. De game draait er namelijk om dat je je tegenstanders compleet afmaakt. Je start elk potje in een auto, waarmee je al beukend je tegenstanders stukje bij beetje sloopt. Als jouw auto kapot is, kun je ook te voet verder om zo naar nieuwe manieren te zoeken om je tegenstanders uit te schakelen. Tussen al het geweld dat de auto's veroorzaken komen er dus ook knokpartijen in de arena voorbij. Als kers op de taart zullen de levels zelf ook de nodige vernietiging met zich meebrengen!

  Far Cry New Dawn

  Ubisoft zal naar onze verwachting de komende maand ook een gratis PSPlus game brengen. Binnenkort zal de ontwikkelaar Far Cry 6 uitbrengen (de game staat gepland voor een release in 2021) en dus is dit een mooie manier om spelers nog even lekker te teasen voor de nieuwe telg in de franchise.

  Far Cry New Dawn is het losstaande vervolg op Far Cry 5, waarin de wereld verwoest is. In de post-apocalyptische omgeving die ooit het sprankelende Hope County was, moet jij je staande zien te houden. De Highwaymen en hun leiders, de tweeling, maken nu de dienst uit op het eiland. Door ieder hoekje en gaatje van de omgeving te verkennen, vijanden massaal overhoop te knallen en bondgenootschappen te sluiten kun jij de twee uitschakelen en vrede terubrengen in de verwoeste wereld. Daarbij helpen de geïmproviseerde wapens in de game je flink op weg!

  NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition

  Over niet al te lange tijd zal Square Enix met de nieuwe NieR game, NieR Replicant ver.1.22474487139..., komen. De game staat momenteel gepland voor een release in april dit jaar en dat geeft ons nog mooi even de tijd om met NieR: Automata aan de slag te gaan. Wij verwachten dat Sony daarop inspeelt en ons deze game de komende maand cadeau doet. Mocht het zo zijn, dan raden we je aan deze game meteen te downloaden en te gaan spelen, want het is een echt pareltje!

  In NieR: Automata ga je op pad als 2B. Je missie is duidelijk: in de postapocalyptische wereld zijn buitenaardse indringers die machines los gelaten hebben om dood en verderf te zaaien. Jij en je YoRHa-eenheden gaan op missie om de ene na de andere machine uit te schakelen. Het verhaal dat zich daarbij ontvouwt is aangrijpend en spannend en de soundtrack is om te smullen. En dan hebben we het niet eens over de intense RPG-actie in de game.

  The Elder Scrolls Online: Greymoor

  Sony weet ontzettend goed dat de DOOM- en The Elder Scrolls-franchises tegenwoordig bij Microsoft horen. De concurrent heeft namelijk de Zenimax studios overgenomen waarbij deze franchises in huis zijn. Toch betekent dat niet dat Sony geen titels van Bethesda, id Software of de andere ontwikkelaars meer krijgt. Om dat nog eens te benadrukken verwachten wij dat Sony ons de komende maand een gratis game uit een van deze studio's cadeau doen, namelijk The Elder Scrolls Online: Greymoor!

  Zeker na de Elder Scrolls onthulling die Bethesda gaat doen op 26 januari zou de komst van deze Massive Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) die je gratis online laat spelen een toffe toevoeging zijn aan de PSPlus line-up van februari 2021.

  Destruction AllStars

  Verkijgbaar vanaf 2 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.